OSMANİYE KADİRLİDE DEVREN SATILIK GİYİM MAĞAZASI

OSMANİYE KADİRLİDE DEVREN SATILIK GİYİM MAĞAZASI

Akdeniz » Osmaniye » Kadirli
30.000₺
  • 30.000₺
    Akdeniz » Osmaniye » Kadirli
OSMANİYE KADİRLİDE DEVREN SATILIK GİYİM MAĞAZASI
 
OSMANİYE KADİRLİDE DEVREN SATILIK GİYİM MAĞAZASI OSMANİYE KADİRLİDE DEVREN SATILIK GİYİM MAĞAZASI OSMANİYE KADİRLİDE DEVREN SATILIK GİYİM MAĞAZASI OSMANİYE KADİRLİDE DEVREN SATILIK GİYİM MAĞAZASI OSMANİYE KADİRLİDE DEVREN SATILIK GİYİM MAĞAZASI OSMANİYE KADİRLİDE DEVREN SATILIK GİYİM MAĞAZASI
Dükkan Kiradır MÜLK Değil İçindeki Malzeme ve Demirbaşlar Satılıktır. 6 Adet Camlı Tezgah 2 Adet Kabin 3 Adet Duvar Rafı 5 Adet Askılık 1 Adet 24000 BTU Sıemens Klima 1 Adet Zigon Sehpa Kamera Sistemi + 37 Ekran Tv 2 Adet Ofis Masası 2 Adet Döner Sandalye 2 Adet Deri Sabit Sandalye 2 Adet Plastik Sandalye 6 Adet Büyük Manken 16 Adet Küçük Manken 1 Adet Pc 3 Adet Manken Rafı 4 Adet Spot Lamba Mermer Mutfak Tezgahı 7. Aya Kadar Dükkan Kirası Ödendi Demirbaşlar Hariç 25000 TL Değerinde Mal İçeride Durmaktadır. Azda Olsa Pazarlık Payımız Mevcuttur.
  • #3731223
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.