>> OPCOM OP-COM TÜRKÇE > OPEL ARIZA KODU OKUMA ve SİLME UNİTESİ

>> OPCOM OP-COM TÜRKÇE > OPEL ARIZA KODU OKUMA ve SİLME UNİTESİ

G.Doğu Anadolu » Diyarbakır » Bağlar
250₺
  • 250₺
    G.Doğu Anadolu » Diyarbakır » Bağlar
>> OPCOM OP-COM TÜRKÇE > OPEL ARIZA KODU OKUMA ve SİLME UNİTESİ
 
>> OPCOM OP-COM TÜRKÇE > OPEL ARIZA KODU OKUMA ve SİLME UNİTESİ >> OPCOM OP-COM TÜRKÇE > OPEL ARIZA KODU OKUMA ve SİLME UNİTESİ >> OPCOM OP-COM TÜRKÇE > OPEL ARIZA KODU OKUMA ve SİLME UNİTESİ >> OPCOM OP-COM TÜRKÇE > OPEL ARIZA KODU OKUMA ve SİLME UNİTESİ >> OPCOM OP-COM TÜRKÇE > OPEL ARIZA KODU OKUMA ve SİLME UNİTESİ >> OPCOM OP-COM TÜRKÇE > OPEL ARIZA KODU OKUMA ve SİLME UNİTESİ
>> OPCOM OP-COM TÜRKÇE > OPEL ARIZA KODU OKUMA ve SİLME UNİTESİ Opel Gurubu Araçlar İçin Arıza Tespit Cihazı ( Tamamen Türkçe ) ARASINDAKİ TÜM OPELLERDE ÇALIŞIR 2008 Motor Arıza Işığınızmı yanıyor.. Neden yandığını merak mı ediyorsunuz. Arıza ışığınızı söndürmek mi istiyorsunuz. Aracınıza ait tüm sensör değerlerini okuyup hareket ederken anlık olarak görebilirsiniz. Hatta hangi lastiğin tek tek kaç KM hızla döndüğünden deponuzda kaç LT yakıt olduğundan aracın orjinal kilometresinin ne olduğu gelecek bakım KM nin ne olduğunu vb. bi çok degeri görebilirsiniz... APARAT HAZIRDIR AYNI GÜN KARGO YAPILIR. Yeni Nesil Opel Araçlarda Can-Bus Sistemi Kullanmaktadır. Op-Com ile Yani Model Can-Bus Vectra C Astra H Gibi Araçlarada Hükmedebilirsiniz. Blok Değerlerini Görebilir Arızaları Sorgulayabilir Aktuatör Testlerini Yapabilirsiniz. Aracınızın bütün arıza tespitlerini ; modül test, aktivasyon ve adaptasyonunu, elektronik klima kontrolü, merkezi kapı kilit ayarı, immobilizer kodlamalarını, Bakım kilometrelerini dahi vede daha birçoğunu düzenleyebilirsiniz. Laptop veya PC ile çalışan bu cihazın yazılımı tamamen türkçe olmakla beraber opel marka araçlar için uyarlanmıştır.
  • #1726738
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.