ONLAR DIŞARDA ÜŞÜYOR ANNE VE KALAN 2 AYLIK SON BENGAL YAVRU

ONLAR DIŞARDA ÜŞÜYOR ANNE VE KALAN 2 AYLIK SON BENGAL YAVRU

Marmara » İstanbul » Erenköy
Görüşülür
ONLAR DIŞARDA ÜŞÜYOR ANNE VE KALAN 2 AYLIK SON BENGAL YAVRU
 
ONLAR DIŞARDA ÜŞÜYOR ANNE VE KALAN 2 AYLIK SON BENGAL YAVRU ONLAR DIŞARDA ÜŞÜYOR ANNE VE KALAN 2 AYLIK SON BENGAL YAVRU ONLAR DIŞARDA ÜŞÜYOR ANNE VE KALAN 2 AYLIK SON BENGAL YAVRU ONLAR DIŞARDA ÜŞÜYOR ANNE VE KALAN 2 AYLIK SON BENGAL YAVRU ONLAR DIŞARDA ÜŞÜYOR ANNE VE KALAN 2 AYLIK SON BENGAL YAVRU ONLAR DIŞARDA ÜŞÜYOR ANNE VE KALAN 2 AYLIK SON BENGAL YAVRU
ONLAR DIŞARDA ÜŞÜYORLAR 2 AYLIK BENGAL yavru VE ANNESİ... Anneyle tanışmamız hamileyken gelişti yan taraftaki bahçe korunaklı olunca geçenay oraya doğum yaptı hamilelik sırasında ve daha sonrasında beslenmesiyle(cimiao kurumama) bizzat ben ilgilendiğimden nurtopu gibi 5 tane yavrumuz oldu.yavrulardan bir tanesi tekir 4 ü bengal kaplanı...çokkk şekerler anneyi emiyorlar ve kurumama yemeyede başladılar.dışardalar havalar soğudu..yağmur ve soğuktan yavrular etkileniyor üşüyorlar.evim dolu olduğundan alamıyorum ve bu beni çok üzüyor.. bulundukları yerden ezilme ihtimalleride fazla.hayat kurtarmak ve bir ömür boyu bakmayı düşünüyorsanız lütfen acele edin onları sıcak yuvalara kavuşturalım. 0535 673 8291 den bana ulaşın.Adım Nihal.Sahrayıceditteyiz. NOT.4 YAVRUMUZ YUVALANMIŞTIR.ANNE VE 1 YAVRU KALMIŞTIR.İLANIMLA İLGİLENEN HAYVANSEVERLER...lütfen 2 kedi almayı düşünüyorsanız Anne çok üzgün son kalan bengalyavrusuyla birlikte alınırsa anneyide mutlu etmiş onu da önümüzdeki zorlu kıştan koruyarak çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız.Anne sahiplenildiği taktirde kısırlaştırmasını ben yaptırıcam..
  • #2311859
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • EN İYİNİN ADRESİNDEN BENGAL YAVRULARI

    Yuvarlak hatlarıyla yayvan ve hafif üçgenimsi bir kafası vardır. Kafası vücuduna ...

  • KÜÇÜK BEYAZ İRAN KEDİSİ OLANLAR ARASIN 2 HAFTALIK 1AYLIK

    ANKARADA BAKILMAK ÜZERE 2 HAFTALIK VEYA 1 AYLIK BEYAZ İRAN KEDİSİ OLANLAR ARASIN ...

  • ESATPAŞA-Fetih/MAVİ BEZ TASMALI Tekir Erkek Kedim Kayıp

    Boynunda MAVİ BEZ TASMA olan Gri renkli 1 yaşında kısırlaştırılmış Erkek Tekir k ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.