ÖLÇÜKENT SİTESİNDE SATILIK ACİLLL TRIBLEKS

ÖLÇÜKENT SİTESİNDE SATILIK ACİLLL TRIBLEKS

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
430.000₺
  • 430.000₺
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
ÖLÇÜKENT SİTESİNDE SATILIK ACİLLL TRIBLEKS
 
ÖLÇÜKENT SİTESİNDE SATILIK ACİLLL TRIBLEKS ÖLÇÜKENT SİTESİNDE SATILIK ACİLLL TRIBLEKS ÖLÇÜKENT SİTESİNDE SATILIK ACİLLL TRIBLEKS ÖLÇÜKENT SİTESİNDE SATILIK ACİLLL TRIBLEKS ÖLÇÜKENT SİTESİNDE SATILIK ACİLLL TRIBLEKS ÖLÇÜKENT SİTESİNDE SATILIK ACİLLL TRIBLEKS
Ölçü Kent Sitesin'de ACİLLL 4 oda 1 salon Ful Tadilatlı süper Peyzaj Manzaralı Satılık Trıbleks. Fiyatı: 430.000 TL (Ciddi Müşteride pazarlık payı var) Halkalı istasyon mh satılık site içi 3+2, Tribleks, 200 m2 ... Halkalı mahalllesi, Avrupa Konutları ile Acıbadem Hastanesi Yakınında, 91 bloktan oluşan, Açık Otopark, Güvenlik, Kamara Kontrol Sistemi, Jeneretör, Güneş Enerjisi, Geniş Yeşil Alan, Çocuk Oyun ParkıI , Basketbol Sahası ve Yürüyüş Parkuru mevcut, Elit ve bakımlı bir site içinde, İletişim için :Songül ASUT:
  • #3783445
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.