NOKIA N95 TELEVİZYONLU çift kameralı

NOKIA N95 TELEVİZYONLU çift kameralı

G.Doğu Anadolu » Gaziantep » Fevzipaşa
330₺
  • 330₺
    G.Doğu Anadolu » Gaziantep » Fevzipaşa
NOKIA N95 TELEVİZYONLU çift kameralı
 
NOKIA N95 TELEVİZYONLU çift kameralı NOKIA N95 TELEVİZYONLU çift kameralı NOKIA N95 TELEVİZYONLU çift kameralı NOKIA N95 TELEVİZYONLU çift kameralı
NOKIA N95 TELEVİZYONLU CEP TELEFONU Televizyon oynatabilme ( hatsız ücretsizdir )TV AV ZONE Kayar kapak akşagıya dogru Müzik edit. kısa yol FM RADYO STEREO 2 megapiksel entegre kamera ön ve araka çift kameralı 1600x1200 piksele kadar resimler çekebilir Video kaydetme ve çevrimiçi oynatma Bluetooth, 2, 0 veri aktarımı Entegre dijital müzik çalar MP3 MP4 AMR ve eAAC formatlarını destekler MİCRO SD Hafıza kartı (512 mb hediyeli) FM RADYO TUNER BİLGİSAYAR USB baglantı, kulaklıkorjinal kılıf hediyeli JAVA DESTEKLİ OYUNLAR VE TEMALI ULAŞ ÖLÇER GAZİANTEP www.olcerelektronik.net.tr.tc www.olcerelektronik.com.tr.tc ÜĞRÜRNLERİMİZ TÜRKCELL VE TÜRK TELEKOM İMEİ KAYITLI GARANTİSİ KENDİ GÜVENCEMİZDİR.
  • #140425
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.