Müstakil evinizi kendiniz yaptırın

Müstakil evinizi kendiniz yaptırın

Marmara » İstanbul » Silivri
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Silivri
1/6
Müstakil evinizi kendiniz yaptırın
 
Müstakil evinizi kendiniz yaptırın Müstakil evinizi kendiniz yaptırın Müstakil evinizi kendiniz yaptırın Müstakil evinizi kendiniz yaptırın Müstakil evinizi kendiniz yaptırın Müstakil evinizi kendiniz yaptırın
BANKA KREDİSİZ , KEFİLSİZ YARISI PEŞİN KALAN YARISI 12 AY VADE % 0 FAİZ AYLIK 0.95 FAİZ ORANI İLE 120 AYA KADAR VADE SEÇENEKLERİ NOT: YTONG Hazır Konut Sistemleri reklam ve tanıtım amaçlı olup, Anahtar Teslimi seçenekler için geçerlidir. Villarımız anahtar teslim fiyatlar üzerinden %50 si vadelendirilecektir. Kredilendirme Şirketimiz tarafından yapılmaktadır. Belirtilen miktarda ve tutarda yapılacak villanın üzerine satılamaz kaydı konulup aylık ödeme senedi tanzim edilecektir. Hazır projelerimiz 11 Farklı model olup, 65 m2, den 258 m2, ye kadar Her kese Her keseye farklı çözümler sunulmaktadır. Lütfen seçtiğiniz villanın fiyat teklifi ve ödeme tablosunu isteyiniz. ARSA SİZDEN EVİNİZ BİZDEN www.ytongev.com Kiremitciler İnşaat Tic.Ltd.Şti TEL: (8 58 )
  • #1601460
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.