Minik Kedi Yavrularına sıcak ve güvenli bir yuva arıyoruz

Minik Kedi Yavrularına sıcak ve güvenli bir yuva arıyoruz

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
Görüşülür
1/3
Minik Kedi Yavrularına sıcak ve güvenli bir yuva arıyoruz
 
Minik Kedi Yavrularına sıcak ve güvenli bir yuva arıyoruz Minik Kedi Yavrularına sıcak ve güvenli bir yuva arıyoruz Minik Kedi Yavrularına sıcak ve güvenli bir yuva arıyoruz
!!! 2 tane kaldi - gri ve siyah !!! Evimizin güzel kraliçesi tekir cinsi tüylü kedimiz mart ayında doğum yaptı. Dört tane yavrusu var. 3'ü erkek biri dişi olan bu yavrular farklı renkte olup 3 haftalıklar. Hepsi tatlı mı tatlı, sevimli mi sevimli! Her birinin kendine göre kişiliği var. Biri Whiskas reklamından fırlamış gibi yakışıklı bir oyuncu. Biri biraz korkak, biri meraklı, biri de çok sakindir. Ekonomik nedenlerden dolayı minik yavrulara sıcak ve güvenli bir yuva arıyoruz. Hiçbir ücret talep edilmeden gönüllü hayvansever dostlarımıza bu sevimli yavrucakları sahiplendirmek istiyoruz. Onlara ömür boyu sorumluluk bilinciyle kendi çocuğuymuş gibi sevgiyle bakabilecek, merhametli ve şefkatli bir aile arıyoruz. Ayrıca kedi çocuklara sorumluluk üstlenmeyi, ilgiyi, sevgiyi, merhameti öğretir. Kediye sevgiyle bakmayı öğrenmiş bir çocuk ileride karıncayı bile incitemez.Evinizdeki mutluluk ve neşe artsın! Resimler ve ayrıntılı bilgi için lütfen bizi arayın. Tel: e-mail:
  • #3755905
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • istanbul avrupa yakasında iran kedisi

    henüz hiç çifleşmemiş, 1 buçuk yaşındaki Fatoş, oldukça akıllı, aşısı ve kimliği ...

  • Yavru kedilerimize yuva arıyoruz

    Anne Van baba Siyam kedisi olan 3 yavrumuza sıcak, rahat bir yuva arıyoruz. İsta ...

  • izmirde anne altinda asili karneli safkan siyam kedileri

    Kedilerimiz safkan erkek disi asili karneli her turlu saglik kontrolu yapilmis a ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.