Mini Yorkshire Terrier Yavrusu ( Fiyat Düştü )

Mini Yorkshire Terrier Yavrusu ( Fiyat Düştü )

Karadeniz » Samsun » Çarşamba
400₺
Mini Yorkshire Terrier Yavrusu ( Fiyat Düştü )
 
Mini Yorkshire Terrier Yavrusu ( Fiyat Düştü ) Mini Yorkshire Terrier Yavrusu ( Fiyat Düştü ) Mini Yorkshire Terrier Yavrusu ( Fiyat Düştü ) Mini Yorkshire Terrier Yavrusu ( Fiyat Düştü ) Mini Yorkshire Terrier Yavrusu ( Fiyat Düştü ) Mini Yorkshire Terrier Yavrusu ( Fiyat Düştü )
Yavru 2 ay 20 günlük Orjinal Sıfır Beden Yorkshire Terrier dir. (Mecburiyetten son yavruyu neredeyse yarı fiyatına satıyorum, Diğer kardeşlerinin tanesini 750 den verdim) Annesinin ilk yavrularından elimde kalan son erkek yavrudur, İlk yavrular her zaman çok kaliteli olurlar. Yavrumuz oldukca uslu ve akıllıdır, çiş yada farklı bi eğitim almak için küçük olduğu için eğitilene kadar evi kirletebilir fakat çiş eğitimleri için kullanılan spreyi kullanmaya basladık benden alan hayvanseveri bu spreyi nasıl kullanacağı bilgisini paylasır yardımcı olurum. Şuanki boyu 12cm 800 gr ağırlığındadır. Aşı karnesi bulunmakta ve ayına göre olması gereken tüm aşıları ve tedavileri eksiksizdir. Mavi gözlü olan bu yavruyu elimde son kaldığı için ucuza veriyorum, diğer kardeşlerini neredeyse 2 katı fiyatına sattım. Yavruyu sattıktan sonrada bildiğim kadarıyla yavruyla ilgili tüm sorunlarda yardımcı olurum. Hiçbir sağlık sorunu olmayan bu yavru ile ömürü boyunca mutlu olmanız dileğimle Fiyatta pazarlık olmaz çünki yeterince ucuza veriyorum Almak isteyen için irtibat no : 05418738457
  • #3945894
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • BURKEM uretim ciftliğinden satılık PUG yavruları

    Neler Yapar? İnsana eşlik eden bir köpek olarak kullanılır. özellikle kadınlar ...

  • SHAR PEİ YAVRUSU

    ŞARPİE YAVRULAR ŞANSLI PATİLER DE KIRIŞIK BURUŞUK SÜPER KÖPEKLER ŞİM Dİ ŞANSLI P ...

  • BURKEM uretim ciftliğinden satılık BEAGLE yavruları

    Temel Özellikleri Beagle herkesi seven, nazik, tatlı, hayat dolu ve meraklı bir ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.