Mikro Kulaklık Casus Kulaklık Kablosuz Kulaklık Bluetooth

Mikro Kulaklık Casus Kulaklık Kablosuz Kulaklık Bluetooth

Marmara » İstanbul » Kadıköy
280₺
  • 280₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Mikro Kulaklık Casus Kulaklık Kablosuz Kulaklık Bluetooth
 
Mikro Kulaklık Casus Kulaklık Kablosuz Kulaklık Bluetooth Mikro Kulaklık Casus Kulaklık Kablosuz Kulaklık Bluetooth Mikro Kulaklık Casus Kulaklık Kablosuz Kulaklık Bluetooth Mikro Kulaklık Casus Kulaklık Kablosuz Kulaklık Bluetooth
Mikro Kulaklık - Pro SET Kulaklık satışlarımızdan %100 olumlu yorumlar almamızın tek nedeni kaliteli ve garantili ürün satışımızdır. Satın aldıktan sonra gerekli tüm ayrıntılı bilgi verilmektedir. 7/24 müşteri desteğimiz vardır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: * 3 saat kesintisiz iletişim (3-5 saat arası) * Net ve anlaşılır ses kalitesi * Mikrofon desteği * Kulak içinde görülmez - Tamamen kablosuz * Dışarıya ses vermez * Tüm telefon modelleri ile uyumlu * MP3 seslerine uyumlu * Kaydedilen seslere uyumlu * Telefon görüşmelerine uyumlu * Telefona bluetooth (kablosuz) bağlantı * 7/24 bilgi ve destek * 1 yıl garanti Telefona bağlantı bluetooth ile sağlanmaktadır. BLUETOOTH CİHAZINCA BOYNA ASILAN KOLYE KESİNLİKLE YOKTUR. TAMAMEN KABLOSUZ ŞEKİLDE TASARLANMIŞTIR. Kullanım şekli: Bluetooth cihazını açıp, telefonunuzla eşleştiriyorsunuz. Daha sonra mikro kulaklığı kulağınıza takıyorsunuz. Tüm iş bukadar. Artık tüm aramaları , kaydettiğiniz sesleri veya mp3 dosyalarını tamamen kablosuz şekilde mikro kulaklığınızdan duyabileceksiniz. Bluetooth cihazın üzerindeki hassas mikrofon ile karşı tarafa sesinizi iletebileceksiniz. Kullanım Alanları: Spikerler, Dağcılar, Şaka programları, Haber sunucuları, Tiyatrocular, Dizi, Film vb.. Gönderilecekler: * Mikro kulaklık x1 * Bluetooth Cihazı x1 * Mini pil x1 *** Mikro kulaklığın içerisinde, mikro boyutta ufak pil takılmaktadır. Pilin çalışma süresi 4-5 saat arasıdır. Pili saatçilerde kolaylıkla bulabilirsiniz. TESLİMAT BİLGİSİ Ürünlerimiz Türkiye'den MNG Kargo ile tüm illere 7 TL ücretle gönderilmektedir. Teslimat süresi bulunduğunuz şehire göre 1 veya 2 gündür. İLETİŞİM: mikrokulaklik34@hotmail.c om adresinden sorabilirsiniz. MAİLLERİNİZ ANINDA YANITLANACAKTIR !! Dikkat: Yasa dışı yollarda kullanılmasından doğabilecek sorunlardan mesuliyet kabul etmemekteyiz. Genel kullanım amaçlarına uygun şekilde kullanılmasından yanayız..
  • #3516221
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.