Metal çelik konstrüksiyon imalatçısı

Metal çelik konstrüksiyon imalatçısı

Marmara » İstanbul » Çekmeköy
10₺
  • 10₺
    Marmara » İstanbul » Çekmeköy
Metal çelik konstrüksiyon imalatçısı
 
Metal çelik konstrüksiyon imalatçısı Metal çelik konstrüksiyon imalatçısı Metal çelik konstrüksiyon imalatçısı Metal çelik konstrüksiyon imalatçısı Metal çelik konstrüksiyon imalatçısı Metal çelik konstrüksiyon imalatçısı
ABACI Metal Sanayi Firmamız Çelik Yapı Projelendirilmesi, İmalatı ve Montajı konularında faaliyet göstermekle birlikte, kurulduğu günden itibaren edindiği bilgi birikimi ve tecrübe ile gelişmeye, büyümeye devam etmektedir. Yaptığımız işlerde gösterdiğimiz başarı, hız ve akılcı çözümler ile çelik yapı sektöründe iyi konuma gelmiş ve sağlam bir şekilde ilerleme kaydeden bir yapının kararlığı içinde olmak bizleri her geçen gün daha da güçlü kılmaktadır. Adres:Turgut Özal Bulvarı Güngören Mah. No:20 İstanbul / Çekmeköy Yapmış olduğumuz uygulamalarımız arasında, Metal çelik konstrüksiyon imalat, çelik çatı, çelik ev, çelik fabrika binaları uygulama ve projelendirme işleri, Yangın Merdiveni, yangın kapıları imalat ve uygulamaları, ferforje, paslanmaz depo imalatı çelik çatı, ferforje, alüminyum küpeşte, yangın kapısı, yangın merdiveni, paslanmaz depo imalatı, prefabrik yapılar, konteyner imalatı, vinç imalatı, Köprülü Vinç İmalatı, tavan vinç imalatı, Metal Taşıma Kasaları, Malzeme Stok Paletleri, Alüminyum Küpeşte ve Korkuluk, Konvansiyonel çelik yapı işleri, Çatı Konstrüksiyon, Metal çelik konstrüksiyon imalat montaj, Metal İç Mimari, Demir Doğrama, kaynak ve kaynakçı Demir İşleri, Her türlü Geometrik ve Silindirik, Tank imalatı, silindirik tank montajı, Alış veriş merkezleri çelik konstrüksiyon işleri, mağaza teşhir için gerekli çelik işleri, depolama ve vitrin çalışmaları için demir doğrama ve çelik işleri konusunda Taşdelen/Alemdağ'da hizmet vermektedir. Yapmış olduğumuz hizmetler, mimari büroların talepleri doğrultusunda metal teknikerlerimiz tarafından Autocad desteği ile uygulanmaktadır.Bunlarla birlikte Konusunda uzman imalat ustalarımız tarafından, kullanmış olduğunuz projelerinizde gerekli hassasiyeti göstererek Titizlikle uygulanmaktadır. Kullanılan malzemeler itibarı ile, IPE-HEA-HEB-UPE ve her tür kutu profillerden projeleriniz çatı konstrüksiyon metal iç mimari tasarımlarınız (RAL) statik boyalı olarak çalışmalarınız zamanında ve teknik şartlara uygun olarak yapılır.
  • #3279785
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.