Mersin liparis 3 te sıfır deniz acil satılık kelepir daire

Mersin liparis 3 te sıfır deniz acil satılık kelepir daire

Akdeniz » Mersin » Çeşmeli
160.000₺
  • 160.000₺
    Akdeniz » Mersin » Çeşmeli
Mersin liparis 3 te sıfır deniz acil satılık kelepir daire
 
Mersin liparis 3 te sıfır deniz acil satılık kelepir daire Mersin liparis 3 te sıfır deniz acil satılık kelepir daire Mersin liparis 3 te sıfır deniz acil satılık kelepir daire Mersin liparis 3 te sıfır deniz acil satılık kelepir daire
ACİL SATILIKTIR 160, 000 YTL EMSALLERİNE GÖRE FİYAT ÇOK DÜŞÜKTÜR YAN DAİRE İÇİN 150, 000 EURO İSTENMEKTEDİR YATIRIM MAKSATLIDA DÜŞÜNÜLEBİLİR. Mersin çeşmelide merkeze 20 km 50.000 m2 alan üzerine kurulu 7 büyük yüzme havuzu kaydıraklar disko bar kapalı yüzme havuzu 2 basketbol, 2 valeybol , 2 tenis kortu otopark ekstra güvenlik yerli yabancı elit site sakinleri sıfır deniz çok güzel bir sahili olan LİPARİS 3 te düzenlenen partilerde eğlenecek sessiz sakin evinizin huzurunu yaşayacak muhteşem bir yıl geçireceksiniz. Aylıkeuro gibi kira getirisi olan daireler yatırım maksatlıda düşünülebilir. daire 185 m2 3 oda 1 salon iki banyoludur fiyatı eşyasız olarak 160, 000 ytl dir eşyalı olarak görüşülebilir.
  • #1604889
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.