Malatyadan satılık Jumbo Muhabbet

Malatyadan satılık Jumbo Muhabbet

Doğu Anadolu » Malatya » Yeşilyurt
600₺
  • 600₺
    Doğu Anadolu » Malatya » Yeşilyurt
Malatyadan satılık Jumbo Muhabbet
 
Malatyadan satılık Jumbo Muhabbet Malatyadan satılık Jumbo Muhabbet Malatyadan satılık Jumbo Muhabbet Malatyadan satılık Jumbo Muhabbet Malatyadan satılık Jumbo Muhabbet Malatyadan satılık Jumbo Muhabbet
Uygun ortamım olmadığı için henüz kuşlardan yavru alamadım. Bayagıdır bakıyorum kuşlarıma gayet sağlıklılardır. Toplu fiyat yazdım ayrıca görüşülür. Niyetim topluca satmaktır. Yeni çiftli kafesim bulunmaktadır kuslarda kulladıgım. Onunla birlikte 650 olur. Ben kafesi 100 tl ye almıştım.Bana maaliyeti 850 tl dir. Dişi beyaz dişi ve mavi erkek safkan alman bileziklidir. Çakma kuşlar değil. Yeşil erkek hariç. Şimdiden alıcısına hayırlı olsun. Malatyadan satılacaktır. Elden teslim. Yeşil erkek ve beyaz dişi, Beyaz dişi ve mavi erkek eş tutmaktadır. Yeşil erkek düz jumbodur. 4 kuşun fiyatı budur.
  • #3813618
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.