Malatya devren satılık veya kiralık tandır ekmeği üretim tesisi

Malatya devren satılık veya kiralık tandır ekmeği üretim tesisi

Doğu Anadolu » Malatya » Malatya
45.000₺
  • 45.000₺
    Doğu Anadolu » Malatya » Malatya
Malatya devren satılık veya kiralık tandır ekmeği üretim tesisi
 
Malatya devren satılık veya kiralık tandır ekmeği üretim tesisi Malatya devren satılık veya kiralık tandır ekmeği üretim tesisi Malatya devren satılık veya kiralık tandır ekmeği üretim tesisi Malatya devren satılık veya kiralık tandır ekmeği üretim tesisi Malatya devren satılık veya kiralık tandır ekmeği üretim tesisi Malatya devren satılık veya kiralık tandır ekmeği üretim tesisi
1988'den beri üretim ve pazarlama yapmakta olduğumuz tandır ekmeği üretim tesisimizi isim(marka) hakkıyla devren satmaktayız. Üretimle ilgili tüm ekipmanlarımız mevcuttur. Tandır ekmeği üretimimizi dünyada ve Türkiyede ilk ve tek olan tandır ekmeği pişirme makinesiyle yapmaktayız. Ürettiğimiz ekmeği satabileceğimiz hazır pazarımız vardır. Tandır ekmeği pişirme makinemiz 6, 5 m uzunluğunda tam otamatik toprak tabanlı tünel fırındır. *Tandır ekmeği pişirme makinesi, *Hamur yuğurma makinesi, *Merdane makinesi, *Elektronik kantar, *ve kullanılabilecek her türlü araç ve gereç mevcuttur. NOT: İSTEĞE GÖRE TANDIR EKMEĞİ PİŞİRME MAKİNESİNİ TEK OLARAK SATABİLİRİZ.İSTANBUL, ANKARA, İZMİR GİBİ BÜYÜK ŞEHİRLERDE TANDIR EKMEĞİ ÜRETİMİNDE YATIRIM YAPMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLER İÇİN TANDIR EKMEĞİ PİŞİRME MAKİNEMİZ İYİ BİR YATIRIMDIR.
  • #3118955
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.