MUĞLA FETHİYE YANIKLARDA SATILIK YAZLIK VİLLA.

MUĞLA FETHİYE YANIKLARDA SATILIK YAZLIK VİLLA.

Ege » Muğla » Fethiye
281.000₺
  • 281.000₺
    Ege » Muğla » Fethiye
MUĞLA FETHİYE YANIKLARDA SATILIK YAZLIK VİLLA.
 
MUĞLA FETHİYE YANIKLARDA SATILIK YAZLIK VİLLA. MUĞLA FETHİYE YANIKLARDA SATILIK YAZLIK VİLLA. MUĞLA FETHİYE YANIKLARDA SATILIK YAZLIK VİLLA. MUĞLA FETHİYE YANIKLARDA SATILIK YAZLIK VİLLA. MUĞLA FETHİYE YANIKLARDA SATILIK YAZLIK VİLLA. MUĞLA FETHİYE YANIKLARDA SATILIK YAZLIK VİLLA.
Yanıklar, Fethiye’den sadece 12 km uzaklıkta, Ölüdeniz, Mavi Göl’e ve Çalış’a yakındır. Bu site havaalanına kısa bir sürüş mesafesindedir ve sunduğu bir çok aktiviteyle kendi kendine yetebilen bir kasabadır. Bütün bu büyüleyici güzellikteki bölgeler sadece 10 dakikalık bir sürüş mesafesindedir.Site içerisinde güvenliği ve otoparkı bulunmaktadır.Bahçe içinde ortak kullanım yüzme havuzludur. villalar da 4 yatak odası , 4 oda , 1 salon ve 3 banyo mevcuttur. Birinci sınıf malzeme ile inşa edilmiştir.
  • #2232355
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.