MUĞLA DALYANDA BAHÇELİ ŞAHANE DUBLEX EV sahibinden

MUĞLA DALYANDA BAHÇELİ ŞAHANE DUBLEX EV sahibinden

Ege » Muğla » Ortaca
165.000₺
  • 165.000₺
    Ege » Muğla » Ortaca
  • Emlak / Arsa / Satılık

  • MUĞLA DALYANDA BAHÇELİ ŞAHANE DUBLEX EV sahibinden
  • İlan no#2379647
MUĞLA DALYANDA BAHÇELİ ŞAHANE DUBLEX EV sahibinden
 
MUĞLA DALYANDA BAHÇELİ ŞAHANE DUBLEX EV sahibinden MUĞLA DALYANDA BAHÇELİ ŞAHANE DUBLEX EV sahibinden MUĞLA DALYANDA BAHÇELİ ŞAHANE DUBLEX EV sahibinden MUĞLA DALYANDA BAHÇELİ ŞAHANE DUBLEX EV sahibinden MUĞLA DALYANDA BAHÇELİ ŞAHANE DUBLEX EV sahibinden
önemli not: esasen 230.000TL olan bu evin fiyatını Aralık 2010 sonuna kadar 165.000TL ye indirdim... doğası uluslararsı anlaşmalarla korunan ve Türkiye'de bu özellikteki tek yöre olan , kaplumbağalar/carettalar ülkesi olarak da isim yapmış, Muğla'nın DALYAN beldesi-Okçular'da;Alman, İngiliz, Hollandalı ve diğer batılı ülkeler kökenli komşuları da bulunan, yaklaşık 350 m2 bahçe içerisinde , kış-yaz oturulabilir , ikizin yarısı dublex bina sahibinden satılık......... özellikleri: Evin topl. kullanım alanı yakl. 145 m2 alt kat: perguleli bir teras+ genişçe bir mutfak + yemek köşesi olan genişçe bir salon + banyo ve türk usulü WC+küçük bir malzeme odası+balkon, st kat: genişçe bir yatak odası+balkon, 1 çocuk odası +balkon, 1 misafir odası, küvetli banyo /WC atıkatında ilave odalar yapılabilir... manzara son derece ferah olup tüm odalar güney yönlü ve sürekli güneş görürler -Pencereler, kapılar , gardroplar ve mutfak dolapları masif ağaç olup, pencere sahanlıkları ve merdivenler mermerdendir.. -banyo ve WC ler komple fayans kaplamadır -üst odaların hepsinin altları ahşap döşelidir -çatıkatı yapmaya müsaittir -çatı 2007de tahta döşenip ondülin izolinle kaplanarak yeniden değiştirildi.. -geniş hacimli güneş enerjili sıcak su sistemi mevcuttur -bahçe dinamosu vardır -bahçe ağaçlandırması yapılmıştır ... -ev, eşyasız boş olarak verilecektir... not: **göcek, dalyan, sarigerme, datca ve bodrumda bulunan sahil arsası veya istanbul'da daire v.b. gayrimenkulle takas kabullenilir, gerekirse farkı nakit ödenir/alınır..... **ciddi ilgilenenler mail adresi gönderip ilave resim ve bilgi isteyebilirler... memur emeklilerine özel bir ikramda bulunulmaya, ödemede kolaylıklar sağlanmaya çalışılr..
  • #2379647
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Arsa
  3. Satılık
  • Sahibinden Ankara Gölbaşı-Hacılar Mevkinde satılık 2 adet arsa

    1-Ankara Gölbaşı Hacılar Mevkiinde ada 757 parsel 3 imarlı arsa 2-Ankara Gölbaşı ...

  • izmir sahibinden satılık arsa

    dikili salihler altı. cumhuriyet mevki töyko sitesi acele satılık dübleks olarak ...

  • çankırı ılgazda satılık arsa

    Ilgaz Yukarı mahallede yan yana iki ayrı arsa satılıktır Toplam metrekare 750'di ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.