*** MUHABBET KUŞUM ELİME GELSİN, KONUŞSUN MU DİYORSUNUZ?

*** MUHABBET KUŞUM ELİME GELSİN, KONUŞSUN MU DİYORSUNUZ?

Marmara » İstanbul » Fatih
35₺
  • 35₺
    Marmara » İstanbul » Fatih
*** MUHABBET KUŞUM ELİME GELSİN, KONUŞSUN MU DİYORSUNUZ?
 
*** MUHABBET KUŞUM ELİME GELSİN, KONUŞSUN MU DİYORSUNUZ? *** MUHABBET KUŞUM ELİME GELSİN, KONUŞSUN MU DİYORSUNUZ? *** MUHABBET KUŞUM ELİME GELSİN, KONUŞSUN MU DİYORSUNUZ? *** MUHABBET KUŞUM ELİME GELSİN, KONUŞSUN MU DİYORSUNUZ? *** MUHABBET KUŞUM ELİME GELSİN, KONUŞSUN MU DİYORSUNUZ? *** MUHABBET KUŞUM ELİME GELSİN, KONUŞSUN MU DİYORSUNUZ?
Gelin size yuvadan yeni çıkmış, kendisi yem yiyebilen, avuçta çırpınıp ısırmayan, elde duran, kendini öptüren, insana alışkın ve uysal, ön eğitimli bir yavru verelim. Tek yapmanız gereken, kuşu ürkütüp korkutmamak, biraz ilgilenmek, kelime tekrarı yapmaktır. Bu özelliklerde erkek bir yavru, bir ay içinde ele konmaya, ikinci ayda konuşmaya başlar. Farklı özelliklerde ve farklı fiyatlarda kuşlarımız vardır. Kuşlarımızı görmek, ayrıntılı bilgi almak ve fiyatlarını öğrenmek için sitemize girip resimlere tıklayabilirsiniz. Sitemizde, yavruların yumurtadan çıktıktan sonra yuvadan ayrılıncaya kadar olan durumlarını ve ön eğitim videolarını izleyebilirsiniz. Kuş bakmaya geldiğiniz zaman yavruları kendiniz test ediyorsunuz; avucunuza alıyorsunuz, ısırıp ısırmadığını görüyorsunuz; parmağınızın üzerine koyuyorsunuz, durup durmadığını görüyorsunuz; uçuruyorsunuz, eksik tüyü olup olmadığına bakıyorsunuz; beğendiğinizi seçiyorsunuz. Evinize muhabbet gelsin, neşe gelsin! mustafa muhabbetcim@mynet.com http://muhabbetcim.sitemynet.com
  • #1626560
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.