MUAYYER EPANYOL BRETON ( EPAGNUEL BRETON )

MUAYYER EPANYOL BRETON ( EPAGNUEL BRETON )

Marmara » Bursa » Geçit
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Geçit
1/4
MUAYYER EPANYOL BRETON ( EPAGNUEL BRETON )
 
MUAYYER EPANYOL BRETON ( EPAGNUEL BRETON ) MUAYYER EPANYOL BRETON ( EPAGNUEL BRETON ) MUAYYER EPANYOL BRETON ( EPAGNUEL BRETON ) MUAYYER EPANYOL BRETON ( EPAGNUEL BRETON )
1- Otomobilde, evde fazla yer tutmuyolar. 2- Az gıda ile yetiniyor. 3- Sıcakta su aramıyor. 4- Kolay yorulmuyor. 5- Çok dayanıklı. 6- Çok sağlıklı bir cins. 7- Yorgunluk iştihasını kesmiyor. 8- Üç- dört günlük avlarda her gün aynı randımanı veriyor. 9- Nisbeten uzun tüyleri sık çalılıklara ve soğuğa mukavim kılıyor. 10- Çok gençken av yapmaya başlıyor. 11- Ava başlamak için uzun uzadıya terbiye gerektirmiyor.(doğuştan avcı bir ırk) 12- Korkak değil. 13- Üstün kokusu var. 14- Fermada çok iyi bekliyor. 15- Fermada çok iyi patrone ediyor. 16- Aportta retriverlerden farkı yok. 17- Çok zeki. 18- Çok enerjik. 19- Yumuşak başlı. 20- Yakın arıyor. 21- Tek köpeği olan avcı için ideal bir cins Bretonların her cinste fermalı av köpeğine açık olan field- trials yarışmalarında başa güreşen bir cins olduğu da dikkatimizi çekti. Epanyol bretonlar halen Amerika' da Avrupa' da olduğu gibi moda olan bir cins necip koyuncu
  • #2296378
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.