MOTORSİKLET ARIZA TESPİT CİHAZI

MOTORSİKLET ARIZA TESPİT CİHAZI

Ege » İzmir » Karşıyaka
1€
  • 1€
    Ege » İzmir » Karşıyaka
MOTORSİKLET ARIZA TESPİT CİHAZI
 
MOTORSİKLET ARIZA TESPİT CİHAZI MOTORSİKLET ARIZA TESPİT CİHAZI MOTORSİKLET ARIZA TESPİT CİHAZI MOTORSİKLET ARIZA TESPİT CİHAZI
Yıllar içinde TEXA, ürünlerinin kalite ve güvenilirliğiyle kıskanılacak bir üne kavuştu ve İtalya'da Ducati, MV Agusta, Benelli, Keeway ve Sym gibi önde gelen motosiklet markaları üreticileri ile önemli işbirliği anlaşmalarına imza attı. Başka hiçbir arıza teşhis cihazı üreticisinin, prestijli motorsiklet firmalarıyla böyle ikili ilişkisi olmamıştır. TEXA'nın yeni model IDC4 BIKE yazılımı, elektronik kontrol üniteli motorsikletleri piyasaya çıkmasıyla beraber, hem yeni modellerde hem de eski modelleri de kapsayacak şekilde, tecrübeli TEXA mühendisleri tarafından sürekli güncellenir. İşbirli içinde olduğumuz üreticilerden ve sahada çalışan motorsiklet teknisyenlerinden alınan güncel veriler ışığında, ürünlerimizdeki teknik bilgi ve beceriler sürekli geliştirilmektedir. Arıza teşhisi fonksiyonunu ile beraber, kullanıcı etkileşimli devre şemaları bilgi bankasını, detaylı sistem ve eleman bilgi föylerini, teknik bültenler ve mekanik bilgi kaynaklarını da içerir. IDC4 programının sağladığı bu benzersiz hizmetlerden biri de, çözülmüş problemler arama fonsiyonudur. Aboneliği ve internet erişimi olan kullanıcılarımız, TEXA IDC programı içinde bulunan Google arama motoru araçlarını kullanarak bu bilgi bankasına bağlanabilir, çözüm önerilerine saniyeler içinde erişebilirler. Arıza teşhis özelliklerinin yanında TEXA, kullanıcılarına çeşitli özel fonksiyon ve konfigürasyonu yapabilme becerisi de sunar.Bunların bazıları, Global tarama, motorsiklet üzerindeki tüm ECU'ları tarayıp, arıza kaydı olup olmadığına bakar. Bu fonksiyon şu an için Ducati, BMW ve Harley Davidson markalarında geçerlidir.TEXA, BMW motorsikletlerde CIP fonsiyonu ile, elcik ısıtmasını aktif etme ve gösterge ekranı ayarlarında aşağıdaki parametreleri değiştirme işlemini yapar: ECU tarih, saat; saat formatı; kilometres veya mil seçimi; sıcaklık °C veya °F seçimi; yakıt tankı taşma kalıbrasyonu. NAVIGATOR TXB ileri arıza teşhis fonsiyonlarını yapabilen, arıza okuma ve silme, sensör canlı parametrelerini ve sistem durumları okuyabilme, ayar ve konfigürason yapabilme, bakım sıfırlaması, arıza sıfırlaması, yakıt sistemi kalibrasyonu, anahtar tanıtımı, eleman gibi pek çok işlemi yapabilmesi yanında, uzun ömürlü ve güvenilir bir arıza teşhis cihazıdır. NAVIGATOR TXB direct olarak arıza teşhis soketine takılır. Telsiz Bluetooth teknolojisiyle servis içinde IDC4 BIKE yazılımı yüklü bir bilgisayar aracılığıyla kablo bağlantısı olmadan veya istenirse USB kablo bağlantısı üzerinden haberleşir.
  • #3938300
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.