MODERN ÇAĞIN ADRENALİN & STRATEJİ OYUNU PAINTBALL

MODERN ÇAĞIN ADRENALİN & STRATEJİ OYUNU PAINTBALL

Akdeniz » Mersin » İçel
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Mersin » İçel
MODERN ÇAĞIN ADRENALİN & STRATEJİ OYUNU PAINTBALL
 
MODERN ÇAĞIN ADRENALİN & STRATEJİ OYUNU PAINTBALL MODERN ÇAĞIN ADRENALİN & STRATEJİ OYUNU PAINTBALL MODERN ÇAĞIN ADRENALİN & STRATEJİ OYUNU PAINTBALL MODERN ÇAĞIN ADRENALİN & STRATEJİ OYUNU PAINTBALL MODERN ÇAĞIN ADRENALİN & STRATEJİ OYUNU PAINTBALL MODERN ÇAĞIN ADRENALİN & STRATEJİ OYUNU PAINTBALL
21. yüzyılın oyunu Paintball, tüm dünyada her yaş ve meslek grubundan geniş bir oyuncu kitlesine sahip, popüler bir doğa sporudur. Adrenalin, mücadele, heyecan, ekip ruhu, liderlik, kendini keşfetme, sabır gibi gelişim dinamikleri bu sporda aynı çatı altında… NEDEN PAINTBALL? Çalışanlarınızın, öğrencilerinizin, arkadaşlarınızın hangi yönlerini geliştirmek istiyorsunuz? Liderlik, Problem Çözme, Stresle Başa Çıkma, Takım Çalışması gibi özellikleri geliştirmek için kaç farklı programınız var? Paintball bünyesinde farklı farklı programlar barındıran eşsiz bir özelliğe sahiptir. Kazanmak için, zaman kısıtlaması ve karşı takımın boya topu yağmuru altında iletişim, delegasyon, taktik geliştirme, problem çözme gibi yeteneklerin sergilendiği ve takım çalışmasını güçlendiren paintball tüm dünyada; danışmanlık ve psikolojik rehberlik firmaları tarafından eğitim amacıyla, şirketler ve eğitim kurumları tarafından ise motivasyon amacıyla tercih edilmektedir. "Silah arkadaşı olmak " gerek çalışanlarınızı gerekse de öğrencilerinizi kaynaştıracak ve sosyal ilişkilerini güçlendirecektir. Başlama düdüğü çalıp oyun start aldığında, oyuncuların zihinleri gündelik hayatın stres ve sıkıntılarından arınacak ve oyuncu sadece oyuna yoğunlaşacaktır. Geçirecekleri eğlenceli anlar ise motive edici olacaktır. Böylece; bütün gün telefonda konuşmaktan öteye geçmeyen insanların arasında, gerçek bir diyalog ve katılımcılık ortamı doğacaktır. Danışmanlık firmaları, Eğitim kurumları ve Şirketler için hazırladığımız kamplı doğa ve paintball aktiviteleri için lütfen iletişime geçiniz !!! Sizlere eğlenceli ve unutamayacağınız bir gün geçireceğinizi garanti ediyoruz !!! İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ ERDEMLİ ÇAMLIĞI (Mersin - Erdemli Yolu Üzerinde, 35. km de.) KUYULUK ÇAMLIĞI ( Mersin Merkezde - Mezitli (kuyuluk) minibüsleri ile ulaşabilirsiniz) Tel: AYRINTILI BİLGİ İÇİN Web: www.konseptdirect.com www.konseptpaintball.com E-Mail: info@konseptpaintball.com İçinizdeki Ramboyu Dışarı Çıkarma Vakti Geldi !!!
  • #1681697
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.