MISIR VİZESİ ANKARA KIZILAY [MAJESTİC TURİZM]

MISIR VİZESİ ANKARA KIZILAY [MAJESTİC TURİZM]

İç Anadolu » Ankara » Kızılay
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Kızılay
MISIR VİZESİ ANKARA KIZILAY [MAJESTİC TURİZM]
 
MISIR VİZESİ ANKARA KIZILAY [MAJESTİC TURİZM] MISIR VİZESİ ANKARA KIZILAY [MAJESTİC TURİZM] MISIR VİZESİ ANKARA KIZILAY [MAJESTİC TURİZM] MISIR VİZESİ ANKARA KIZILAY [MAJESTİC TURİZM] MISIR VİZESİ ANKARA KIZILAY [MAJESTİC TURİZM]
Mısır (''Arapça'': Mısr/Masr, ???) adıyla bilinen Mısır Arap Cumhuriyeti (''Arapça'': Gumhûriyet Masr'al Arabiye, ??????? ??? ???????) Kuzey Afrika'nın en kalabalık ülkesidir. Nüfusun büyük bir bölümü Nil Nehri boyunca yerleşmiştir. Mısır, Kuzeydoğu Afrika'da yer alan, Kuzeyden Akdeniz ve doğudan Kızıldeniz'le kuşatılmış ve Sina Yarımadası ile Asya kıtasına. Jumhuriyat Misr al-Arabiyah Arab Republic of Egypt Mısır Arap Cumhuriyeti Mısır Bayrağı(Bayrağı) Mısır'ın konumu Resmi dili Arapça Başkent Kahire MAJESTİC TURİZM ADRES: ATATÜRK BULVARI ENGÜRÜ İŞ MERKEZE NO 107/47 KIZILAY/ ANKARA TEL: 0.FAX: 0. CEP:[ÖCAL ATMACA] NOT: DİĞER VİZE İŞLEMLERİNİZ İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ ÜCRET BİLGİSİ TELEFONDA VERİLECEKTİ... http://www.majestic.com.tr En büyük şehri Kahire Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek Başbakan Atef Ebeid Yüzölçümü - Toplam - % su 29. 1, 001, 450 km2 0.6% Nüfus - Toplam (2002) - Yoğunluk 15. 70, 712, 345 71/km² Bağımsızlık Birleşik Krallık Şubat 28, 1922 Döviz Birimi Mısır poundu (EGP) Yerel saat GMT +2 (EET) Milli marş Bilady, Bilady, Bilady Internet alan adı .eg Ülke telefon kodu 20 Yaygın olarak Mısır''Arapça'': Mısr/Masr, ??? adıyla bilinen Mısır Arap Cumhuriyeti ''Arapça'': Gumhuriyet Masr'al Arabiye, ??????? ??? ??????? Kuzey Afrika'nın en kalabalık ülkesidir. Nüfusun büyük bir bölümü Nil Nehri boyunca yerleşmiştir.
  • #2227128
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.