MİNEORO FG80 ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ

MİNEORO FG80 ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ

İç Anadolu » Eskişehir » Alpu
7.000$
  • 7.000$
    İç Anadolu » Eskişehir » Alpu
MİNEORO FG80 ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ
 
MİNEORO FG80 ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ MİNEORO FG80 ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ MİNEORO FG80 ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ MİNEORO FG80 ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ
ürün, sıfır ayarında ve çok temiz kullanılmıştır. uzun zaman yerin dibinde kalan iyonlaşmış altın tespiti için tasarlanmıştır. yapılan tespitlerde nokta tespiti ve derinliği cm'e kadar yapar. internette videoları ve genel bilgileri mevcut...mineoronun kendi sitesinden yada youtube den videolarını izleyebilirsiniz. cihaz iyonlaşmış altının, electrostatik yollarla kullandığı elekromagnetik ve iyonik altın sahaları için tasarlanmıştır. not:brezilyaya gidip te cihazı alsanız yine bu cihazdan farkı olmayacaktır.cihaz birinci eldir.size kar kalan.gümrük ve diğer presedürlerle yorulmamanız olacaktır.cihaz çok temiz ve birinci eldir. abartmamak kaydıyla azda olsa pazarlık olabilir..
  • #3615397
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.