MİMOZA Evleri Eşsiz bir tatil fırsatı %30 indirimli

MİMOZA Evleri Eşsiz bir tatil fırsatı %30 indirimli

Marmara » İstanbul » Şile
50₺
  • 50₺
    Marmara » İstanbul » Şile
MİMOZA Evleri Eşsiz bir tatil fırsatı %30 indirimli
 
MİMOZA Evleri Eşsiz bir tatil fırsatı %30 indirimli MİMOZA Evleri Eşsiz bir tatil fırsatı %30 indirimli MİMOZA Evleri Eşsiz bir tatil fırsatı %30 indirimli MİMOZA Evleri Eşsiz bir tatil fırsatı %30 indirimli MİMOZA Evleri Eşsiz bir tatil fırsatı %30 indirimli MİMOZA Evleri Eşsiz bir tatil fırsatı %30 indirimli
Doğayla içiçe muhteşem şile ağva mazarası villa tipi odalar ve kücük bahçe odalar doğayla içice ücretsiz kahvaltı fırsatı, jakuzili odalar, şömineli odalar lcd tv , sınırsız eğlence , ücretisz 7/24 internet keyif, ücretsiz otopark hizmeti , bahçede kamelyada orman manzarası içinde çay keyfi müessemizde hiç bir alkol satışı ve odaya hizmet verilmemektedir. odalar'da temiz havlularınız günlük değiştirilir. çarşaf nevresim takımlarını ücretsiz değiştirilmektedir. Odalarımız'da özel olarak yapılan jakuzi bulunmaktadır ayrıyeten şöminenizin başında keyifli sohbetler sizi bekliyor... ücretsiz mangal hizmeti kendin pişir kendin ye , mutfak kullanım ve buz dolablarımızın kullanımı ücretsiz'dir ayrıyeten bahçemizde valeybool futbool oynayabilirsiniz hobi bahçemiz vardır villaımızda herşey hizmetinize sunulmuştur ağvayı ayaklarınızın altına seren tek mekan..
  • #3155114
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.