MİLENYUM EMLAK SATILIK VİLLA BEYKOZ PAŞABAHCEDE

MİLENYUM EMLAK SATILIK VİLLA BEYKOZ PAŞABAHCEDE

Marmara » İstanbul » Beykoz
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beykoz
MİLENYUM EMLAK SATILIK VİLLA BEYKOZ PAŞABAHCEDE
 
MİLENYUM EMLAK SATILIK VİLLA BEYKOZ PAŞABAHCEDE MİLENYUM EMLAK SATILIK VİLLA BEYKOZ PAŞABAHCEDE MİLENYUM EMLAK SATILIK VİLLA BEYKOZ PAŞABAHCEDE MİLENYUM EMLAK SATILIK VİLLA BEYKOZ PAŞABAHCEDE
Satılık Villa - İstanbul Beykoz/ Paşabahçe Emlak Tipi:VillaFiyat:450.000 USDMetrekare:250 m2Oda Sayısı: 4 OdaIsınma Tipi: Bilgi YokYakıt Tipi: Bilgi YokKullanım Durumu: Bilgi YokAnkastre Mutfak: Özürlülere Uygun: Balkon/Teras: Bahçe: Kapıcı: Emlak Hakkında Detaylı Bilgiler Açıklama MİLENYUM GAYRİMENKUL BEYKOZ PAŞABAHCEDE SATILIK VİLLA ARSA SI 700 M2 GENİŞ VE KULLANIŞLIDIR HER YÖNDEN GÜNEŞ ALIR FULL BOĞAZ MANZARALI MASRAFSIZ 'tamir ve dekorosyonu yapılmış masrafsız boğaz manzaralı sıfır villa 300 m2 arsa içinde 250 m2 kapalı kullanımlı villa....bu bölgede boğaz manzaralı villalar arayınız.milenyum gayrimenkul Çevre Özellikleri MİLENYUM GAYRİMENKUL BEYKOZ PAŞABAHCEDE ACİL SATILIK VİLLA FULL BOĞAZ MASRAFSIZ beykozu tanıyalım... Beykoz F.S.M Köprüsü geçmektedir.Beykoz Üniversite spor Akademisi Beykoz M.E.B.ait okullar, Beykoz Özel Kolej Lise Dersaneleri, Beykoz Mesire alanları Beykoz Kanlıca meşhur Yoğurdu, Beykoz halkları ile zengin bir mozaiktir. Beykoz doğa ve yeşillikleri ve alanları Beykoz denizi boğazı Beykoz balık çeşitliliğiyle Beykoz Meşhur paça çorbası Beykoz deprem zemin yönündende en şanslı ilçe Beykoz Otel yapılmaktadır. Beykozda ikamet etmek bir güzelliktir. Beykoz meşhur çayırı Beykoz 3.Köprü geçecektir. Beykoz ulaşım yönünden'de şanslı Beykoz köyleri çoktur Beykoz Riva plajı Beykoz Poyrazköy Plajı Beykoz kaynak suyu doğadan Beykoz anlatmak değil yaşamak gerek Beykoz Hidiv Kasrı Beykoz Küçüksu Kasrı, Beykoz Göksu Deresi Beykoz Kaleleri Beykoz Riva cenevizliler kalesi Beykoz Yapıları tarihi Beykoz Orman'ları beykoz fidanlık.ları Beykozda daha neler neler... Milenyum Gayrimenkul..
  • #3438810
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.