MIKNATISLI DUALI MAGNET

MIKNATISLI DUALI MAGNET

Doğu Anadolu » Bingöl » Bingöl
1₺
  • 1₺
    Doğu Anadolu » Bingöl » Bingöl
MIKNATISLI DUALI MAGNET
 
MIKNATISLI DUALI MAGNET MIKNATISLI DUALI MAGNET MIKNATISLI DUALI MAGNET MIKNATISLI DUALI MAGNET MIKNATISLI DUALI MAGNET MIKNATISLI DUALI MAGNET
MIKNATISLI MAGNETLİ DUALARIMIZI EVİNİZE OFİSİNİZE ARABANIZA RAHAT BİR ŞEKİLDE ASABİLİRSİNİZ. mıknatıs özelliği sayesinde tüm metal aksamlara pratik şekilde yapışır.ayrıca plastik ahşap ve duvarlara yapışailme özelliği sayesinde duayı asacağınız yerde çiviyle uğraşmanıza gerek yoktur dualarımız besmeleyi şerif, ayetel kürsü, rızık ve bereket duası, nazar duası, deprem duası, iftar duası , ayrıca termometre özelliği olan dualrımız sayesinde hava durumunuda öğrene bileceksiniz. ayrıca araç için oto kokusu ALLAH, ve MUHAMMED yazılı oto kokularımız arabanıza ferahlık verecek alıcısına şimdiden hayırlı olsun. satılarımız en az 50 adet, tir.
  • #3132756
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.