MICROFIBER BEZ ITHALATCIDAN TUKETICIYE 45*45 cm

MICROFIBER BEZ ITHALATCIDAN TUKETICIYE 45*45 cm

Marmara » İstanbul » İkitelli
5₺
  • 5₺
    Marmara » İstanbul » İkitelli
MICROFIBER BEZ ITHALATCIDAN TUKETICIYE 45*45 cm
 
MICROFIBER BEZ ITHALATCIDAN TUKETICIYE 45*45 cm MICROFIBER BEZ ITHALATCIDAN TUKETICIYE 45*45 cm MICROFIBER BEZ ITHALATCIDAN TUKETICIYE 45*45 cm MICROFIBER BEZ ITHALATCIDAN TUKETICIYE 45*45 cm
Microfiber temizlik bezi polyamid ve polyester elyafın binlerce metre çekilerek inceltilmesi ile üretilmektedir.Microfiber bezlerle yapılan temizlikte deterjana kesinlikle ihtiyaç yoktur.Tüm ihtiyacınız olan şey bir miktar sudur.Microfiber temizlik bezi normal temizlik bezleri ne göre 10 kat daha fazla emiş gücüne sahiptir. Microfiber bezler kuru olarak kullanıldığında statik enerji prensibine göre, nemli olarak kullanıldığında ise emici kılcal damar prensibine göre çalışmaktadır. Microfiber temizlik bezleri ‘nin astımlı ve alerjili kişiler için uygunluğu da testlerle kanıtlanmıştır.Bu nedenle Avrupa ve Amerika daki bütün hastanelerde ve çoğu evde yaygın olarak kullanılır. Microfiber Temizlik Bezlerinin Başlıca Özellikleri : Her hangi bir temizlik sıvısı kullanmaya gerek kalmaz, hatta temizlik bezi nin uzun ömrü için deterjansız kullanım şarttır. Nemli kullanıldığında mükemmel şekilde temizler, temizlik bezi kuru kullanıldığında elektrostatik yöntemle toz alır. Süper emici özelliği vardır, dayanıklıdır. Narin yüzeylere zarar vermez. Deterjansız yağ giderir. Gözle görülmeyen parçacıkları microfiber temizlik bezi giderir. Microfiber Bezleri Kullanmanın Avantajları Nelerdir ? Toz , kir ve yağları kolayca yok eder Deterjana ihtiyaç yoktur, temizlik bezi bundan dolayı para tasarrufu sağlar Temizlik bezi, Diğer temizlik bezleri gibi iz bırakmaz Bakteri ve mikropları yok eder Alerjili ve astımlı kişiler için uygundur Temizlik bezleri ile temizlikte sadece çok az miktarda su kullanılır Çevre dostudur Nerelerde Kullanılır ? Banyo (Lavabo, fayans, yer, küvet vs) Mutfak ( Tezgah, ocak, yer, masa, evye, armatür vs) Pencereler ve aynalar Parke, PVC, Mermer, Linolyum ve tüm sert zeminler Televizyon, müzik seti, bilgisayar vs. Araba (İç ve dış), motosiklet vs 5 RENK (SARI KIRMIZI MAVI YESIL ORANGE) 45*45 cm OLCULERINDE 1 ADET 5.00 TL TOPTAN ALIMLARINIZ ICIN LUTFEN FIYAT ALINIZ ! ! ! Tel:
  • #1649602
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.