MHP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞÜKRÜ ŞAHİN'DİR.

MHP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞÜKRÜ ŞAHİN'DİR.

İç Anadolu » Ankara » Keçiören
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Keçiören
MHP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞÜKRÜ ŞAHİN'DİR.
 
MHP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞÜKRÜ ŞAHİN'DİR. MHP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞÜKRÜ ŞAHİN'DİR. MHP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞÜKRÜ ŞAHİN'DİR. MHP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞÜKRÜ ŞAHİN'DİR. MHP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞÜKRÜ ŞAHİN'DİR. MHP KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ ŞÜKRÜ ŞAHİN'DİR.
ŞÜKRÜ ŞAHİN KİMDİR? Kişisel Bilgiler Doğum Yeri: Keçiören Doğum Tarihi: 1970 Medeni Durumu: Evli (Üç Çocuklu) Eğitim Gazi Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ( 1995 ) Fatih Sultan Mehmet Lisesi ( 1995 ) Keçiören Şehit Mevlüt Meriç İlkokulu ( 1981 ) İş Deneyimi Beyza Turizm, Gıda ve İnşaat ltd.şti’de Ortaklık ve Ticari Faaliyet (aile şirketi) (Halen ) Tarhuncu Ahmet Paşa İlk Öğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği ( Halen ) Halit Fahri Ozansoy İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği ( 2007 ) Pursaklar Anadolu Lisesi ( 2005 ) Hüseyin Güllüoğlu İlk Öğretim Okulu ( 2004 ) Sağlık Bakanlığı Keçiören Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürlüğü ( 2003 ) Kırıkkale Irmak İlköğretim Okulunda Beden Eğitimi Öğretmenliği ( 1999 ) Kıbrıs’ta Asteğmen Olarak Askerlik ( 1998 ) Etimesgut Zırhlı Birlikler Asteğmen okulu ( 1997 ) Çorum Sungurlu Lisesi’nde Beden Eğitimi Öğretmenliği ( 1995 ) Keçiören Belediyesinde Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdür Yardımcılığı ( 1994 ) Ankara Ahi Evran Çıraklık Eğitim Merkezi’nde Öğretmenlik ( 1993 ) Yabancı Dil İngilizce (Orta Düzey) Fransızca (Orta Düzey) Sertifikalar Halter Antrenörlüğü Sertifikası ( 1995 ) Çim Hokeyi Hakemliği Sertifikası ( 2004 ) Basketbol antrenörlüğü Sertifikası ( 2004 ) Yayınlar Türk Spor Tarihinde Halter (Bengü Yayınları) ( 1999 ) Halter Tarihi (Bengü Yayınları) ( 1998 ) Türkav Dergisi Editörlüğü ve Genel Yayın Yönetmenliği ( 1998 ) Üyesi Olduğu Kuruluşlar Çim Hokeyi Federasyonu Danışma Kurulu Üyeliği Halter Federasyonu Eğitim Komisyonu Üyeliği Türkiye Kamusen Türk Sağlıksen Üyeliği Türkiye Kamusen Türk Eğitimsen Delegeliği ve Üyeliği Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Genel Mrk.Yön. Krl. Üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı Siyasi Faaliyetler Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı ( 1990 ) Ankara Ülkü Ocakları 2. Başkanlığı ( 1992 ) Milliyetçi Hareket Partisi ARGE eğitim komisyonu üyeliği ( 2001 ) Keçiören Milliyetçi Hareket Partisi seçim komitesi başkanlığı ( 2004 ) Keçiören Milliyetçi Hareket Partisi seçim komitesi başkanlığı ( 2007 ) MHP Keçiören belediye başkanlığı yarışı, bugün sona erdi. Keçiören’in yetiştirdiği ve bir çok alanda etkinlikleriyle tanınan ŞÜKRÜ ŞAHİN, MHP Belediye başkan adayı yarışında ipi göğüsleyerek, Keçiörenlilerin hizmetine talip genç, dinamik bir başkan adayı olarak seçime giriyor. Yıllardır süren mücadele hayatındaki sürec incelendiğinde, siyasette, ticarette ve devlet hizmetinde ölçülerinden taviz vermeden dik durmayı başarmış olan Şükrü ŞAHİN’in adaylığı, Keçiören halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Her işini başarıyla yürüten Şükrü ŞAHİN ‘e çıktığı kutlu hizmet yolunda UYTUN AİLESİ olarak üstün başarılar temenni eder hayırlı uğurlu olmasını YÜCE ALLAHtan diliyoruz… ALLAH yolunu açık etsin.
  • #1619531
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.