METİN BEY ÇİGTLİĞİ..!!

METİN BEY ÇİGTLİĞİ..!!

Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
METİN BEY ÇİGTLİĞİ..!!
 
METİN BEY ÇİGTLİĞİ..!! METİN BEY ÇİGTLİĞİ..!! METİN BEY ÇİGTLİĞİ..!! METİN BEY ÇİGTLİĞİ..!! METİN BEY ÇİGTLİĞİ..!! METİN BEY ÇİGTLİĞİ..!!
ÇİFLİĞİMDE BAKILMAKTA OLAN HOLSTEİN CİNSİ İNEKLERİMİ VE AYNI CİNSTE OLAN GEBE DÜVELERİMİ SATIŞA SUNUYORUM.İNEKLERİM 1.VE 2. DOĞUMLARINI YAPMIŞ GENÇ İNEKLERDİR SÜT VERİMLERİ İSE 25 İLA 36 LT SÜT VERMEKTEDİRLER ALICI OLAN ARKADAŞLARA SAĞIP SIKIP MAYER ŞEKİLDE ALABİLİRLER.GEBE DÜVELERİM.GEBELİK DURUMLARIAYLIK GEBELİKLERİ MEVCUTTUR.HAYVANLARIMIZIN HEPSİ DAMIZLIK BİRLİĞİNE KAYITLIDIR.SERTİFİKALIDIR.BANKALARIN VERMİŞ OLDUĞU HAYVAN DESTEKLEME KREDİSİNE UYGUNDURLAR.GELİN GÖRÜM MİSAFİRİMİZ OLUN.NOT...NAKLİYE SIKINTIMIZ YOKTUR GEREKİRSE KENDİ ARAÇLARIMIZLA GÖNDERİRİZ.ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUZ . NOT..ARAÇLA DEĞERİNDE TAKAS OLUR :
  • #3409851
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.