MERSİNDE KIRALIK FORKLİFT KEPÇE BLOK MERMER YÜK.MAKİNALARI

MERSİNDE KIRALIK FORKLİFT KEPÇE BLOK MERMER YÜK.MAKİNALARI

Akdeniz » Mersin » Tarsus
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Mersin » Tarsus
MERSİNDE KIRALIK FORKLİFT KEPÇE BLOK MERMER YÜK.MAKİNALARI
 
MERSİNDE KIRALIK FORKLİFT KEPÇE BLOK MERMER YÜK.MAKİNALARI MERSİNDE KIRALIK FORKLİFT KEPÇE BLOK MERMER YÜK.MAKİNALARI MERSİNDE KIRALIK FORKLİFT KEPÇE BLOK MERMER YÜK.MAKİNALARI MERSİNDE KIRALIK FORKLİFT KEPÇE BLOK MERMER YÜK.MAKİNALARI MERSİNDE KIRALIK FORKLİFT KEPÇE BLOK MERMER YÜK.MAKİNALARI
** NÄ°SA LOJÄ°STÄ°K HÄ°ZMETLERÄ° MAK.NAK.TUR.TEKST.SAN.TÄ°C.LTD.ÅžTÄ°. * * Firmamız 2000 Yılında Üç Stratejik Ä°ÅŸ Alanına YoÄŸun'laÅŸmıştır Bu iÅŸ Alanları Sırası Ä°le - Ä°ÅŸ Makinası . Forklift Kiralama .Ve . Nakliye Olarak Sektöre Gurup Åžirketlere BaÅŸlıca Olmak üzere Hizmet'lerine. Uzun Yıllar Devam EtmiÅŸtir. ** Geçen Zaman İçinde Gelen Deneyim Tecrube Bilgi ve Birikim PaylaÅŸmak Ve Sektörde Layık OlduÄŸu Profösyönel Standart ve Kurumsal Yapıyı Kazandırmak ve Daha iyi Hizmet Sunmak İçin. 2007 Yılında Tam Ãœnvanı Olan ** NÄ°SA LOJÄ°STÄ°K HÄ°ZMETLERÄ° MAK.NAK.TUR.TEKST.SAN.TÄ°C.LTD.ÅžTÄ°. Adını Alarak Sektörde Süreklilik SaÄŸlayıcı Olarak Siz DeÄŸerli Müşteri'lerimize Her Zaman En Ä°yi Çözümleri Ãœretmek Olup Sektörümüzde Gerekli Olan Lojistik Yenilikleri En Ä°yi Hizmet Anlayışı Ä°le Sunmaktır. ** MERSÄ°N Ä°linde OlduÄŸumuz Gibi Mersin Ä°li Dışında da Bir Çok Ä°lde Sırası Ä°le BURSA - GEMLÄ°K - Ä°ZMÄ°R - ANTALYA - TÄ°REBOLU - TRABZON - ELAZÄ°Äž - Olmak Ãœzere Toplam - 8- Ä°lde Çalışmalarımız Devam Etmektedir Amacımız Türkiyenin Her Yerine Ulaşıp Tüm Türkiye'ye Hizmet Vermektir. Ä°YÄ° DÄ°LEKLERÄ°MÄ°ZLE HÄ°ZMETLERÄ°M Ä°Z 1-Konteyner Terminal'imiz 25.000 mt Olup ( 9.500 TEU Konteyner ) Kapasiteli . 2-Sutuffing ve Maden Sahamız 4.000 mt. ( B.Zemin Çalışmamız Devam Ediyor ) . 3-Konteyner İçi Yükleme BoÅŸaltma Aktarma ve Nakliye Taşıması Yapmak . 4-Kara Nakliye'miz Konteyner ve Açık Kasalı Yük Åžehir içi ve Åžehir Dışı . 5-Kiralık Ä°ÅŸ Makinası..Kepçe. Forklift . Bobcat . Ve Ticari Araç'lar . 6-Ä°TH.ve Ä°hracat yükleme ve BoÅŸaltma Aktarma ( Adreste veya Depo'muzda ) . 7-Konteyner tahmil ve tahliye iÅŸleri(Liman.Serb.Bölge.Antrepo TCDD.vs ) . 8-Block Bandıl ve Kasalı Mermer yükleme BoÅŸaltma ve Depomuzda Stok . 9-Pamuk.Balya.Rulo Kağıt ( ORJINAL APARATLAR ) Ä°le Yükleme BoÅŸaltma . 10-Dökme Maden.Demir.Krom.Bor.Çinko.Çimento.TaÅ Ÿ.vs.Hizmeti . 11-General Cargo Yük stok Yükleme BoÅŸaltma Taşıma ve Nakliye . 12-Fabrika Tesis Kurulum veTaşıma Özel Ekip ve ( EKÄ°PMAN )'mızla . 13-Ä°ÅŸ Makinası Taşıma Lovbet temini Yük Sabit'leme ( LASHÄ°NG YAPMAK ) . 14- Plastik Fıçı ve Varil Yükleme BoÅŸaltma ( ÖZEL APARAT ) Ä°le . 15-Her Nevi Yükleme'lerinize Gözetim Foto ( LASHÄ°NG ve Ä°LAÇLAMA ) Hizmeti . 16-Ä°ki Adet Kapalı Depo ile ( BAKLÄ°YAT'ÇILAR SÄ°TESÄ° ) 1600 m2.Ä°le hizmet vermekteyiz .
  • #2060361
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.