MARMARA ADASINDA DENİZE SIFIR SATILIK VEYA KİRALIK BAR

MARMARA ADASINDA DENİZE SIFIR SATILIK VEYA KİRALIK BAR

Marmara » Balıkesir » Balıkesir
50.000₺
  • 50.000₺
    Marmara » Balıkesir » Balıkesir
  • Emlak / Arsa / Satılık

  • MARMARA ADASINDA DENİZE SIFIR SATILIK VEYA KİRALIK BAR
  • İlan no#3622422
MARMARA ADASINDA DENİZE SIFIR SATILIK VEYA KİRALIK BAR
 
MARMARA ADASINDA DENİZE SIFIR SATILIK VEYA KİRALIK BAR MARMARA ADASINDA DENİZE SIFIR SATILIK VEYA KİRALIK BAR MARMARA ADASINDA DENİZE SIFIR SATILIK VEYA KİRALIK BAR MARMARA ADASINDA DENİZE SIFIR SATILIK VEYA KİRALIK BAR MARMARA ADASINDA DENİZE SIFIR SATILIK VEYA KİRALIK BAR MARMARA ADASINDA DENİZE SIFIR SATILIK VEYA KİRALIK BAR
Balıkesir / Marmara Adasında Kole plajında denize sıfır , kendine ait plaja sahip 150 kişilik bar satılıktır.İsteyene işletme kış ayında kiralanabilir, isteyene içerisindeki cihazlar ile birlikte satılabilir.Bar belediyeye ait arsa üzerine kurulmuş ve 2016 yılı mart ayına kadar sözleşmemiz bulunmaktadır.Yıllık kira bedeli 6000 tl'dir.Bu miktar istendiğinde turistin yoğun olduğu zamanlarda yani Haziran ve Ağustos aylarında 2 eşit taksitle ödenebilir. İşletmede 5 adet personel odası, mutfak ve depolama için kullanılabilecek bir oda bulunmaktadır.İŞletmenin salon bölümü 250 mt/2 'dir.Barın tüm alan toplamı 450 mt/2'dir.Bar'a Plajıda bu alan içerisine katarsak toplam işletme alanı 1500 mt/2'dir. İş değişikliği nedeniyle satmak zorunda olduğum cihazlar ve kullanılan eşyalar iyi durumdadır. Cihazlar:(Ses sistemleri)2 adet amp.Orjinaj kasa içerisinde.3 adet acustic line A4 hoparlör.2 adet acustic line bas hoparlör.1 adet pioneer dj mikseri.1 adet 12 kanal canlı müzik ses mikseri.2 adet mikrafon.2 adet mikrafon ayağı.1 adet nota sehpası.(Işık sistemleri)2 adet aynalı ses duyarlı elektronik spot.2 adet ses duyarlı lazer ışık.1 adet 60 cm çapında aynalı küre ve motoru.1 adet 500 watt çakar.1 adet sese duyarlı renkli spot.6 adet 15 cm renkli par.1 adet sis makinası.(Oturma grupları)18 adet masa ve 80 adet prodüktör sandalyesi.5 adet stant.15 adet deri kaplama bar sandalyesi.10 adet ahşap bar sandalyesi.(Plaj ürünleri)70 adet şezlong.30 adet hasır şemsiye.20 adet plaj masası.(Mutfak ürünleri)2 adet fritöz.1 adet hamburger makinası.1 adet çay makinesi.1 adet buz makinesi.2 adet buzdolabı.1 adet plaj için XL mangal.Tüm ruhsatları alınmıştır.Alan kişi devir işlemlerinin ardından istediği zaman işine başlayabilir.Bu süre en fazla 2 gündür. Not :Kiralamak isteyenler için aylık kira bedeli 2750 TL'dir. Satın almak isteyenlenler için ödenmesi gereken miktar 50.000 TL'dir.Elinde Bu nakit bulunmayan alıcılar için araç takas işlemi yapılabilir.
  • #3622422
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Arsa
  3. Satılık
  • bursada sahibinden satılık 132 m2 içinde 2 katlı müstakil ev

    sahibinden satılık 132 m2 içinde 2 katlı müstakil ev ve bahçe bulunan ev ve arsa ...

  • GELİBOLU BOLAYIRDA KATİNTİFAKLI ARSA 4 ADET

    GELİBOLU BOLAYIRDA ÇANAKKLE BOĞAZINA HAKİM DENİZE 300 METRE KATİNTİFAKLI ARSA AC ...

  • telafer mah. 350 m2

    konya meram telafer mah. alakova parsellerinde 2, 5 kata imarlı 350 m2 arsa sahi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.