MACLAREN TECHNO XLR BASTON BEBEK ARABASI

MACLAREN TECHNO XLR BASTON BEBEK ARABASI

Marmara » İstanbul » Fatih
1.050₺
  • 1.050₺
    Marmara » İstanbul » Fatih
MACLAREN TECHNO XLR BASTON BEBEK ARABASI
 
MACLAREN TECHNO XLR BASTON BEBEK ARABASI MACLAREN TECHNO XLR BASTON BEBEK ARABASI MACLAREN TECHNO XLR BASTON BEBEK ARABASI
WWW.MUTLUBEBE.COM MUTLUBEBE DEN MACLAREN FIRSATLARI DEVAM EDİYOR. 1350 TL YERİNE SADECE 1050 TL FIRSAT BU 2011 MACLAREN TECHNO XLR KAÇIRMA RENK SEÇENEKLERİ MEVCUTTUR LÜTFEN RENKLERİ SORUNUZ!!! Özellikleri : 4 Sırt pozisyonu Elde taşıma kolu 5 Nokta emniyet kemeri Tek elle katlama sistemi Ergonomik tutma kolları Kilitlenebilir arka tekerlekler Tentede UV önleyicili pencere Genişletilmiş özel kasa sistemi Tüm tekerleklerde süspansiyon 3 pozisyon tutma kolu yüksekliği 360 derece dönen ve sabitlenebilen ön tekerlekler Tente önünde güneş ısınlarını engelleyen açılır kapanır güneşlik Tente, yağmurluk, ayak örtüsü ve bas desteği 2. kat kumaş omuz koruyucuları kutuya dahildir. Tente bebeğinizi güneşten ve rüzgardan korumak amacıyla arkasındaki fermuarı açarak körük kısmi sayesinde öne doğru kapanabilir Ayak koyma yeri uzatılabilir oturak 2. kat kumaşı sayesinde bebeğin yattığı zemin çok konforlu hale gelirken hem de bu üst kumaşın kolayca sökülmesi pusetin temizliğini kolaylaştıracaktır. Ayrıca 2. kat kumaş sayesinde bebeğinizin ilk yaşında kullanacağınız oto koltuğu üst kumaşı tahrip etmemiş olacaktır. Hitap Ettiği Yaş Aralığı :Doğumdan itibaren kullanıma uygundur. Ürünün Ağırlığı: 7, 4 kg Markanın Ait Olduğu Ülke:İngiltere MUTLUBEBE MACLAREN YETKİLİ BAYİSİDİR. SIFIR ÜRÜN ORJİNAL KOLİSİNDE MAĞAZADAN ANINDA KARGOYA TESLİM. MUTLUBEBE BEBEKLERİN MUTLU OLDUĞU ADRES….
  • #2803479
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.