Led Yazı Tahtası ve Sonsuz Ayna Bayilik (Kurumsal Destek)

Led Yazı Tahtası ve Sonsuz Ayna Bayilik (Kurumsal Destek)

İç Anadolu » Konya » Konya
1₺
  • 1₺
    İç Anadolu » Konya » Konya
Led Yazı Tahtası ve Sonsuz Ayna Bayilik (Kurumsal Destek)
 
Led Yazı Tahtası ve Sonsuz Ayna Bayilik (Kurumsal Destek) Led Yazı Tahtası ve Sonsuz Ayna Bayilik (Kurumsal Destek) Led Yazı Tahtası ve Sonsuz Ayna Bayilik (Kurumsal Destek) Led Yazı Tahtası ve Sonsuz Ayna Bayilik (Kurumsal Destek)
Firmamız AZM DİZAYN yaz sil neon tabela ve sonsuz ayna üretmektedir Bayilik fırsat Kapsamında İş Ortaklığı Proğramımız Bİreysel Bayilik : Her hangi bir ön alım ve periyodik alım mecburiyeti olmaksızın, dilediğiniz miktarda ürün alıp, satışınızın durumuna göre yeni sipariş vererek çalışırsınız. Bayilik verilmiş bölgelerde bayiye, bayilik verilmemiş bölgelerde ise direkt firmamıza bağlı olarak çalışır. İl Ana Bayiliği : İl bayiliğini almak istediğiniz ürün gurubumuz Yaz Sil Neon Tabela ( Led Yazı Tahtası) ve Sonuz Ayna, ürünlerimiz bütçenizi zolamayacak paket alımlaları ile baslar. 1- Perakende ve Bireysel bayiliklerin ürün talepleri il bayileri tarafından karşılanır. 2- İl genelindeki tek yetkili satıcımızdır. Bölgelerinden tarafımıza gelen tüm talepler direkt olarak kendilerine yönlendirilir. DESTEKLERİMİZ : Broşür, , etiket kartvizit, bayi tabelasa, fazladan tabela ve kalem, kargo, , yerel gazete ve radyo reklam web site desteği. Bayii olarak ürünlerimizin pazarlanması ekip kurulması , ekibi yönlendirmede konularında koordinatörümüz ile temasa geçebilir, gerekli destek hızlı ve doğru bir şekilde sağlanmaktadır. Bununla birlikte ürün bilgisi, sektör bilgisi, sorulara açık olarak eğitim konusunda destek verilmektedir Daha detaylı bilgi almak ve Ortaklık proğramıza katılmak istiyorsanız lütfen www.yazsil.com adresinden müracaat yapabilirsiniz
  • #3661334
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.