Kuşadası'nda yaz kış oturmaya uygun açık deniz ve dağ manzaralı müstakil villa

Kuşadası'nda yaz kış oturmaya uygun açık deniz ve dağ manzaralı müstakil villa

Ege » Aydın » Kuşadası
225.000€
  • 225.000€
    Ege » Aydın » Kuşadası
Kuşadası'nda yaz kış oturmaya uygun açık deniz ve dağ manzaralı müstakil villa
 
Kuşadası'nda yaz kış oturmaya uygun açık deniz ve dağ manzaralı müstakil villa Kuşadası'nda yaz kış oturmaya uygun açık deniz ve dağ manzaralı müstakil villa Kuşadası'nda yaz kış oturmaya uygun açık deniz ve dağ manzaralı müstakil villa Kuşadası'nda yaz kış oturmaya uygun açık deniz ve dağ manzaralı müstakil villa Kuşadası'nda yaz kış oturmaya uygun açık deniz ve dağ manzaralı müstakil villa Kuşadası'nda yaz kış oturmaya uygun açık deniz ve dağ manzaralı müstakil villa
DAİMA BERRAK VE TEMİZ AÇIK DENİZ VE DAĞ MANZARALI MÜSTAKİL VİLLA Akdeniz esintili dağlara ve açık denize manzarası olan bu nefes kesen yüksek kalite ile inşa edilmiş villa Kuşadası/ Güzelçamlı'da bulunmaktadır.Ortak havuzu olan villanın, yaşama alanı 212 m2 açık ve kapalı terasları 109 m2 dir. Villa dört bölümden oluşmaktadır. Giriş katında: açık şömine, yemek odası, modern donanımlı bir mutfak ve misafir tuvaleti ile ışık dolu oturma odası bulunmaktadır. Neredeyse tüm odalardan muhteşem deniz manzaralı teraslara erişim. Üst katta: Süit banyolu, balkonlu, ana yatak odası ayrıca iki yatak odası ve bir banyo bulunmaktadır. En üst katta: Deniz manzaralı çatı terası bulunmaktadır.Uçsuz bucaksız deniz ve Ege manzarasının tadına doyamayacaksınız. Alt katta: bir yatak odası, hobi odası ve banyo bulunmaktadır. Villanın şık donanımları: elektrikli panjurlar, yüksek kaliteli hazır mutfak, Fransız pencereler, asma tavan, açık şömine, merkezi ısıtma, müstakil bahçe, çatı terası ve otopark yerleri.
  • #3648071
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.