Kuşadası'da Ramazan bayramına özel, kişi başı günlük 25 TL ye kiralık villa

Kuşadası'da Ramazan bayramına özel, kişi başı günlük 25 TL ye kiralık villa

Ege » Aydın » Kuşadası
25₺
  • 25₺
    Ege » Aydın » Kuşadası
Kuşadası'da Ramazan bayramına özel, kişi başı günlük 25 TL ye kiralık villa
 
Kuşadası'da Ramazan bayramına özel, kişi başı günlük 25 TL ye kiralık villa Kuşadası'da Ramazan bayramına özel, kişi başı günlük 25 TL ye kiralık villa Kuşadası'da Ramazan bayramına özel, kişi başı günlük 25 TL ye kiralık villa Kuşadası'da Ramazan bayramına özel, kişi başı günlük 25 TL ye kiralık villa Kuşadası'da Ramazan bayramına özel, kişi başı günlük 25 TL ye kiralık villa Kuşadası'da Ramazan bayramına özel, kişi başı günlük 25 TL ye kiralık villa
17 Eylül - 28 Eylül 2009 tarihlerinde Bayrama özel en az 3 günlük kiralamalarda geçerli olmak üzere, 6 kişilik konaklamalarda kişi başı günlük 25 TL den başlayan fiyatlarla kiralık yazlık villa! Çok özel bir yazlıkta bayram tatili fırsatı! 17 Eylül 28 Eylül 2009 tarihlerinde Bayrama özel % 30 indirimle kişi başı günlük 25 TL den başlayan fiyatlarla kiralık yazlık villa! 6 kişilik konaklama durumunda , 7 günlük kiralamalarda kişi başı günlük 25 TL( toplam ev fiyatı 1050 TL), 5 günlük kiralamalarda kişi başı günlük 30 TL(toplam ev fiyatı 900 TL) , 4 günlük kiralamalarda kişi başı günlük 35 TL( toplam ev fiyatı 840 TL) , 3 günlük kiralamalarda kişi başı günlük 43 TL(toplam ev fiyatı 792 TL) dir.Fiyatlarımıza elektrik su gaz kullanım bedelleri, evin temizliği, haftada bir kere temiz çarşaf değişimi ve KDV dahildir. Kuşadası’nın 3 km dışında sakin bir konumda bulunan taş ev mimarisinde müstakil bir villadır. Dört odası, iki banyosu olan evin sıcak su ihtiyacı güneş enerjisi ile karşılanmaktadır ve konuklarımızın kendi evinde hissedeceği konforda döşenmiştir. Müstakil bir bahçe içerisinde yer alan villanın şemsiye ve şezlonglarla donatılmış özel bir yüzme havuzu vardır. Ayrıca bahçede sevdiklerinizle birlikte mangal keyfi yapabileceğiniz bir barbekü vardır. Bu müstakil vilanın güzel bir dağ ve deniz manzarası vardır. 15 km. uzunluğundaki kumsalı ile Kuşadası bir yandan çok güzel bir yazlık beldedir öteki yandan ise Milet, Efes, Priene ve Didim gibi dünyaca ünlü antik kentlere cok yakın bir konumda bulunmaktadır. Günlük yapabileceğiniz geziler arasında koyları gezen bir yat turu, Kuşadası Milli Park’ına yada Şirince Köyü’ne yapılacak bir gezi sayılabilir. Yada Kuşadası’nın içinde Güvercin Adası’nı, Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı’nı yada Kuşadası pazarını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Kuşadası ve Pamucak içinde 3 tane Su-Eğlence parkı (Aquapark) bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi alanında avrupadaki üçüncü en büyük tesistir.
  • #1841560
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.