Kumbağ Merkezde Tripleks yazlık

Kumbağ Merkezde Tripleks yazlık

Marmara » Tekirdağ » Kumbağ
150.000₺
  • 150.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Kumbağ
Kumbağ Merkezde Tripleks yazlık
 
Kumbağ Merkezde Tripleks yazlık Kumbağ Merkezde Tripleks yazlık Kumbağ Merkezde Tripleks yazlık Kumbağ Merkezde Tripleks yazlık Kumbağ Merkezde Tripleks yazlık Kumbağ Merkezde Tripleks yazlık
Kumbağ Merkezde Tripleks yazlık GİRİŞ KAT AMERİKAN MUTFAK SALON + BANYO BİRİNCİ KAT 3 ODA + BANYO İKİNCİ KAT 2 ODA + BANYO TOPLAM 5 ODA + 1 AMERİKAN MUTFAKLI SALON + 3 BANYO + ÜST TERAS + GİRİŞ TERAS GİRİŞ TERASININ ALTINDA 19.5 M2 DEPO İSKANI ALINMIŞ, TAPUYA TRİPLEKS OLARAK İŞLENMİŞ KREDİYE UYGUN ELEKTRİĞİ VE SUYU MESKENE ÇEVİRİLMİŞ (ŞANTİYE DEĞİL) MERKEZİ SİSTEM SICAK SU TESİSATI ÜÇLÜ ÇANAK ANTEN TESİSATI (ÖN TERAS, YATAK ODASI, SALON) ÜÇ AYRI NOKTADA TELEFON BAĞLANTISI TELEFON HATTI MEVCUT İNTERNET MEVCUT TERASLAR KALEBODUR KAPALI ALANLAR, YATAK ODALARI DAHİL KALEBODUR MERDİVENLER MERMER, FERFORJE İŞLEMELİ KORKULUK BÜTÜN CAMLAR SİNEKLİKLİ PVC GİRİŞ KAPISI ÇİFT KANAT DEMİR İNŞAAT YAPI ALAN TOPLAMI 153 M2 ÖNÜNDE PARK BULUNMAKTADIR. öNÜ HİÇ KAPANMAZ. *YAZLIĞIN YANINDA BİR ADETTE ARSA MEVCUTTUR. YAZLIĞI ALAN KİŞİYE ARSA DA 50.000.- TL'ye VERİLEBİLİR. ARSANIN ÖZELLİKLERİ : 91 MT2 4 KAT İMARLI - İNŞAAT ALANI ÖNDEN VE ARKADAN 3'ER MT ÇEKMESİ VAR.
  • #1982805
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.