Kullanıma Hazır Komple Pelet Üretim Tesisi yakıt veya yem peleti

Kullanıma Hazır Komple Pelet Üretim Tesisi yakıt veya yem peleti

Ege » İzmir » İzmir
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » İzmir
Kullanıma Hazır Komple Pelet Üretim Tesisi yakıt veya yem peleti
 
Kullanıma Hazır Komple Pelet Üretim Tesisi yakıt veya yem peleti Kullanıma Hazır Komple Pelet Üretim Tesisi yakıt veya yem peleti Kullanıma Hazır Komple Pelet Üretim Tesisi yakıt veya yem peleti
Kullanıma Hazır, Satılık Komple Biyokütle Peleti Üretim Tesisi - saatde 350kg kapasite. 8 aydır ARGE amaçlı kullandığımız bu tesis, yeni büyük kapasiteli tesisimize geçeceğimiz için satışa çıkartılmıştır. Çek-Avusturya üretimi ve CE onaylı, pellet üretimi için gereken bütün üretim üniteleri mevcut. Satılan tesisdeki ekipmanlar, 1) Flash kurutma sistemi ve besleme helezonu (talaş kurutma için) 2)Kırıcı / öğütücü (dal, sap, kaba talaş öğütmek için) 3) Pelet presi hammade besleme deposu 4) Bağlayıcı deposu ve dozajlama sistemi 5) Pelet presi ve besleme helezonları 6) Soğutma ve eleme ünitesi 7) geri besleme sistemi 8) Pelet paketleme deposu ve elevatörü 9) Dijital kantar ve çuval dikiş makinasi 10) Pelet sistemine entegre toz toplama ünitesi - Obsyonel olarak 10m3 lük hammade silosu (parçalanan hammadeyi veya kurutulan hammadeyi depolayan sistem). Bunun için ayrı fiyat verilecektir. ARGE projemizin parçası olarak bu sistem ile bir çok hammadeden ve karışımlarından ticari anlamda pellet üretmekteyiz. Bu sistem odun peleti, tarımsal atık peleti, pirina peleti, yem peletleri, tavuk gübresi peleti ve altlık peleti üretebilen komple bir sistemdir. 6mm ve 8mm peletler üretebilmektedir. Not - alıcıya kendi tesimizde gerekli kullanım ve kurum eğitimi verilecektir. Bu şekilde en kısa zamanda alıcı firma üretime geçebilecektir Fiyat için iletişime geçiniz.
  • #3643239
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.