Kozyatağında Faal Devren Satılık Spor Salonu

Kozyatağında Faal Devren Satılık Spor Salonu

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Kozyatağında Faal Devren Satılık Spor Salonu
 
Kozyatağında Faal Devren Satılık Spor Salonu Kozyatağında Faal Devren Satılık Spor Salonu Kozyatağında Faal Devren Satılık Spor Salonu Kozyatağında Faal Devren Satılık Spor Salonu Kozyatağında Faal Devren Satılık Spor Salonu Kozyatağında Faal Devren Satılık Spor Salonu
Beden Terbiyesi İl Spor Müdürlüğünden Ruhsatlı Yetki ve Yeterlilik Belgelerine SahipVücut Geliştime, Fitness, Pilates, Aerobıc, Aıkıdo çalışmaları yapılan 350 M2 olan faal birsalon. Tüm vücut geliştirme ve fitness aletleri, 3Koşu bantı 2Yatay 2Dikey Bisiklet, Bay, Bayan soyunma odaları ayrı ayrı duşlar tuvaletler mevcut çok sayıda soyunma dolapları Aıkıdo yapılan tatemi 70 M2 işlek okul önü temiz üyeleri mütevazi efendi aile ortamında oluşan bir spor salonu görmek isteyenler www.timurspormerkezi.com dan bakabilrler fiyat konusunda pazarlığa açığız.
  • #72005
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.