Köşe koltuk takımı XXL Lounge

Köşe koltuk takımı XXL Lounge

Marmara » İstanbul » Bakırköy
2.250₺
  • 2.250₺
    Marmara » İstanbul » Bakırköy
Köşe koltuk takımı XXL Lounge
 
Köşe koltuk takımı XXL Lounge Köşe koltuk takımı XXL Lounge Köşe koltuk takımı XXL Lounge Köşe koltuk takımı XXL Lounge Köşe koltuk takımı XXL Lounge Köşe koltuk takımı XXL Lounge
---- Modern ve Şık XXL Lounge ---- Köşe koltuk takımı Puflu Takım içerisinde Köşe ve tekli Puf bulunmaktadır, oturumları çok rahat ve konforludur. Bol kırlentli, 6 küçük kırlent resimde görüldüğü gibi farklı renklerde ve 9 adet büyük kırlent ile. Kenarları sehpa kullanımlı, ahşap Bambu. Arka tarafları ve ön ayak kısmı Beyaz deri. Koltuk kumaşı Kir tutmaz, hepsi fermuarlı dilediğinde çıkarılıp yıkanabilinir (Kırlentler dahil). Çok severek almıştık fakat Yurt dışına taşınma nedeniyle satılıkdır, sadece 2 ay kullanıldı. Tertemiz ve hiç bir lekesi yok. Evimizde sigara içilmez ve evcil Hayvanımızda yokdur. Yer: Istanbul - Bakırköy Irtibat no:
  • #2810661
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.