Köprülü toki konutlarında 3+1 kiralık kaloriferli daire

Köprülü toki konutlarında 3+1 kiralık kaloriferli daire

Akdeniz » Adana » Balcalı
400₺
  • 400₺
    Akdeniz » Adana » Balcalı
Köprülü toki konutlarında 3+1 kiralık kaloriferli daire
 
Köprülü toki konutlarında 3+1 kiralık kaloriferli daire Köprülü toki konutlarında 3+1 kiralık kaloriferli daire Köprülü toki konutlarında 3+1 kiralık kaloriferli daire
146 m2 , Çukorova Üniversitesine 5 dk mesafede site içinde, 3ncü kat Güney Kuzey cepheli. Binada çift asansör bulunmaktadır. Salon laminat parke, diğer odalar kalebodur. salon ve mutfakta balkon vardır. PVC doğrama ve bütün camlar ısıcam çift camdır. Otoban giriş çıkışına çok yakındır, otobana girerek şehrin her yerine çok hızlı ve kestirmeden ulaşırsınız. Site içinde açık otopark ve çocuk parkı mevcuttur. Bina deprem yönetmeliğine uygun olup yangın merdiveni vardır. kömürle çalışan kaloriferi olup kışın 4 ay yanmaktadır. yukardaki ücret aylık olup pazarlık payı vardır. Site içine giren toplu taşıma araçları vardır. Şehir merkezine veya üniversiteye toplu taşıma araçları ile gidilebilir. Sitenin ve apartmanın ortak giderleri olduğu için aylık 38 TL aidat vardır.
  • #1793653
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.