Konyada satılık rottweiler

Konyada satılık rottweiler

İç Anadolu » Konya » Selçuklu
500₺
Konyada satılık rottweiler
 
Konyada satılık rottweiler Konyada satılık rottweiler Konyada satılık rottweiler Konyada satılık rottweiler Konyada satılık rottweiler Konyada satılık rottweiler
Köpeğim Dişi ve Adı LADY dir. Ort. 70 günlüktür. Veteriner Kontrolünde Aşıları Devam Etmektedir. Şu ana kadar yapılanlar ; İç Parazit Ted. Aniprocit - Dış Parazit Ted. Fiproved - Nobivac LEPTO - Nobivac DHPPİ - Vanguard PLUS 5 L 4 Uygulamaları Yapılmıştır. Tüyleri ve derisi kadife gibi ve parlaktır. Şimdiye Kadar Herhangi bir Sağlık Problemi Olmamıştır ve Şu anda da gayet sağlıklıdır. Anne sütünden kesildiğinden bu yana Pro Plan Büyük Irk Yavru Köpek Mamasıyla Beslenmektedir. Ayrıca Veteriner Tavsiyesiyle Kemik gelişimi İçin Pet-Cal Kalsiyum Tablet - Tüy, Deri Sağlığı, Sindirim Düzenleyici ve Mineral Takviyesi İçin de Natur Brewers Yeast Kullanmaktayım.Ayrıca Bir de erkek köpeğim vardır İkisine de bakamadığım için birini bırakıyorum.
  • #2931748
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Saf Beyaz Husky Yavrularımı Satıyorum

    Arkadaslar saf beyaz husky yavrularımı satıyorum. Kızımın ilk yavrularıdır heps ...

  • 0 NUMARA SAFKAN ERKEK PEKİNEZ

    KÖPEĞİM 2 AYLIK AŞILARI YAPILMIŞ OLUP SAĞLIK KARNESİ VARDIR.ADI RIFKI ERKEKDİR 1 ...

  • tekirdagda sahibinden satılık sibirya kurdu yavrusu

    TEKİRDAGDA SAHİBİNDEN SATILIK SİBİRYA KURDU YAVRUSU Tekirdag merkezde 45 gunlu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.