Konyada sahibinden satılık villa

Konyada sahibinden satılık villa

İç Anadolu » Konya » Konya
110.000₺
Konyada sahibinden satılık villa
 
Konyada sahibinden satılık villa Konyada sahibinden satılık villa Konyada sahibinden satılık villa Konyada sahibinden satılık villa Konyada sahibinden satılık villa Konyada sahibinden satılık villa
Ana cadde üstünde, Dolmuş ve Otobüs duragı önünde, Meram Tıp Fakültesine 800 metre , Başkent Hastanesine 1500 metre , BSK hastanesine 100 metre , Meram Araştırma Hastanesine ve Egitim Fakültesine 1500 metre mesafede, içi ful yapılı, Ankastreli, Hobi odası olarak kullanılabilecek 2 adet bodrum odası , giriş kat salon, mutfak, günlük vc-lavoba, 1 inci kat 2 yatak odası, banyo , vc, jakuzi, lavoba, 2 inci katta 1 yatak odası, banyo, çamaşır odası lavobası mevcut, Dolmuş ve otabüs güzargahı üstünde Tripleks bahçeli Ev hayali olanlara ACİL satılık....! Evimiz yanyana bitişik 3 mustakil villadan oluşmakta olup en sağ köşede bulunmaktadır.alt katta salon ve mutfak, giriş bulunmakta olup, 2.katta 2 yatak odası ve banyo tuvalet vardır.3.katta yuksek tavanlı bir oda ve kucuk bir depo- çamaşır odası bulunmaktadır.Evdeki tüm yerler( banyo tuvalet hariç) yeni laminat parke yapılmıştır.güneş enerjili olan evimizde kat kombisi mevcuttur.arıston marka olup yenidir.Mutfakta beko ankestre bulunmaktadır. Tüm camlar pimapen olup yalıtımı süperdir. Ayrıca 2.kattan 3.kata cıkan merdivende kapı bulunmakta olup kışın 3.kat cıkışı kapatılınca ciddi bir ısınma kolaylığı sağlanmaktadır.Ayrıca alt katta 70 mt kare bir bodrum katı-depo bulunmaktadır. Ön bahçede 3-4 metrekarelik kısım çiçeklik yada sebze ekmek için ayrılmış olup kalan 15 mt karelik yer kalebodur balkon şekilindedir. Son derece kullanışlı ve hiçbir ısınma sorunu olmayan ev yaz aylarında da cok keyiflidir. Ev tüm ana yollara yakın olup oldukca merkezidir.ön kısımda yollarda cevre düzenlemesi bitmiş olup hiçbir sorun yoktur.Belediye otobüsü evin hemn önünden geçmektedir.Daire keyfini müstakil ev rahatlığında yaşayabileceğiniz daire fiyatına keyiflimüstakil bir ev. Uygun olması halinde bir kısmı araç ile takas edilebilir.
  • #2148249
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Satılık
  4. Müstakil ev
  • KARAMÜRSELDE SAHİBİNDEN SATILIK KELEPİR MÜSTAKİL VİLLA

    Karamürsel merkeze 5 dakika mesafedeki çamçukur köyü civarında 1290 metrekare iç ...

  • Kocaeli/Karamürselde sahibinden satılık (villa - müsttakil ev)

    kocaelinin karamürsel ilçesinin akçat mahallesinde ( köyünde) yol kenarında bahç ...

  • SAHİBİNDEN SATILIK MÜSTAKİL EV

    BURSADA SAHİBİNDEN SATILIK MÜSTAKİL EV Yıldırımda sahibinden satılık müstakil ev ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.