Konyada sahibinden hasır koltuk, sehba, ceviz büfe ve diğer eski eserler satıl

Konyada sahibinden hasır koltuk, sehba, ceviz büfe ve diğer eski eserler satıl

İç Anadolu » Konya » Selçuklu
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Konya » Selçuklu
Konyada sahibinden hasır koltuk, sehba, ceviz büfe ve diğer eski eserler satıl
 
Konyada sahibinden hasır koltuk, sehba, ceviz büfe ve diğer eski eserler satıl Konyada sahibinden hasır koltuk, sehba, ceviz büfe ve diğer eski eserler satıl Konyada sahibinden hasır koltuk, sehba, ceviz büfe ve diğer eski eserler satıl Konyada sahibinden hasır koltuk, sehba, ceviz büfe ve diğer eski eserler satıl Konyada sahibinden hasır koltuk, sehba, ceviz büfe ve diğer eski eserler satıl Konyada sahibinden hasır koltuk, sehba, ceviz büfe ve diğer eski eserler satıl
Fotoğrafta gösterilmiş olan ve halen evde kullandığımız (sergilediğimiz) dededen kalma hasır örgü (tadilat gerekli) üç koltuk, ikisi küçük 3 sehba ile üst kısmında tadilat gerekli ceviz büfe, ceviz katlanır sandalyeler ve bunların yanında çok miktarda eskiden kalma küçük parçalar topluca değerlendirilecektir. Maddi değerleri hakkında şu an hiçbir bilgim olmadığı için bir fiyat aralığı koyamıyorum. sadece ilgilenenler için kıymet arzedecek olan bu eşyalar tatmin edici teklif gelirse değerlendirilecektir. (Not:Bir kısmının foroğrafları yüklendi) Ali Muhtar TİFTİK/KONYA Mail Adresim: alimtiftik@hotmail.com Tel:
  • #3174618
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.