Konya -Selçuklu'da devren satılk TERZİ dükkanı

Konya -Selçuklu'da devren satılk TERZİ dükkanı

İç Anadolu » Konya » Aydınlık
30.000₺
  • 30.000₺
    İç Anadolu » Konya » Aydınlık
Konya -Selçuklu'da devren satılk TERZİ dükkanı
 
Konya -Selçuklu'da devren satılk TERZİ dükkanı Konya -Selçuklu'da devren satılk TERZİ dükkanı Konya -Selçuklu'da devren satılk TERZİ dükkanı
Dükkanın ve benim nasıl çalıştığımızı etraftan sorup araştırabilirsiniz. Hüsamettin Çelebi mahallesi, Tarhan caddesi üzerinde DİYANET erkek öğrenci yurdu karşısında , bol müterisi olan ELİT kesimler tarafından tercih edilen, giyimine özen gösteren insanların birbirine tavsiye ettikleri basit ama işlek bir dükkan. Kullanım alanı 24 m2 olup ön tarafındada aynı büyüklükte kullanım alanı, kombisi ve tuvaleti mevcuttur.Brother marka dikiş makinası, paça makinası, overlok ve 2 lt.lik Silter ütü ile l50 m tutarında yaklaşık 100 tambura sarılı çeşitli marka kumaş ve raflar mevcuttur. Satma sebebi 11 yıldır çalıştırdığım dükkandan kazandığım para ile 100 dekar arazi satın aldım.Yine bu dükkan sayesinde okuttuğum, Ziraat mühendisi olan oğlum ile çiftçilik yapma kararı aldık. Dükkan kirası hesaplı, bina sahibi yurt dışında olup uyumlu bir insandır. Dükkanı alan kimse düzgün çalıştığı taktirde 6 ay , en geç 1 yıl içinde yatırdığı parayı kazanır. numaralı telefondan 12.00-19.00 ile 21.30-24.00 saatleri arasında arayabilirsiniz.
  • #3614498
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.