Kongo Jako Papağanımı Büyük Pirinç Kafesi ile Veriyorum.

Kongo Jako Papağanımı Büyük Pirinç Kafesi ile Veriyorum.

Ege » İzmir » Büyükçiğli
550₺
  • 550₺
    Ege » İzmir » Büyükçiğli
Kongo Jako Papağanımı Büyük Pirinç Kafesi ile Veriyorum.
 
Kongo Jako Papağanımı Büyük Pirinç Kafesi ile Veriyorum. Kongo Jako Papağanımı Büyük Pirinç Kafesi ile Veriyorum. Kongo Jako Papağanımı Büyük Pirinç Kafesi ile Veriyorum. Kongo Jako Papağanımı Büyük Pirinç Kafesi ile Veriyorum. Kongo Jako Papağanımı Büyük Pirinç Kafesi ile Veriyorum. Kongo Jako Papağanımı Büyük Pirinç Kafesi ile Veriyorum.
Eğitim amaçlı kullanım için tasarlanmış üstü açılır epeyce büyük papağan kafesimi ihtiyaç fazlası olduğu için Orijinal Kongo Jako Papağanım ile beraber satmak istiyorum. Kafesin sağ üst köşesinde 4. fotografta işaretlediğim şekilde küçük bir yerinden kopan 1 sıra tel tamir edilmiş olup iş görür vaziyettedir. Papağanımın da faturası, Cites belgesi ve 2013 yılına ait kayıtlı olduğunu gösterir bileziği de alıcı kişiye elden teslim edilecektir. Kaçak, kayıtsız ne olduğu belirsiz bir kuş değildir. Kısa bir süre önce almış olduğum kuşun hırlaması ve bağırma huyu vardır. Herhangi bir sağlık kusuru yoktur. Biraz huysuzluk ettiği için tüylerinde yıpranma bulunmaktadır. Gerekli ilgi ve alakayla adapte konusunda kısa sürede sonuç alınabilir. İlgilenen arkadaşlar mesaj ya da telefon ile irtibata geçebilirler.
  • #3810680
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.