Köklendirme Hormonu ile Haziran ayında çelikle ( daldan ) köklendirilebilecek ba

Köklendirme Hormonu ile Haziran ayında çelikle ( daldan ) köklendirilebilecek ba

İç Anadolu » Ankara » Çubuk
50₺
  • 50₺
    İç Anadolu » Ankara » Çubuk
Köklendirme Hormonu ile Haziran ayında çelikle ( daldan ) köklendirilebilecek ba
 
Köklendirme Hormonu ile Haziran ayında çelikle ( daldan ) köklendirilebilecek ba Köklendirme Hormonu ile Haziran ayında çelikle ( daldan ) köklendirilebilecek ba Köklendirme Hormonu ile Haziran ayında çelikle ( daldan ) köklendirilebilecek ba Köklendirme Hormonu ile Haziran ayında çelikle ( daldan ) köklendirilebilecek ba Köklendirme Hormonu ile Haziran ayında çelikle ( daldan ) köklendirilebilecek ba
Köklendirme Hormonu ile Haziran ayında çelikle ( daldan ) köklendirilebilecek bazı bitkiler Mavi ladin Berberis ( Kadın tuzluğu ) Huş Ağacı Şimşir Pitosporum Japon Akçaağacı Kartopu Dağ Muşmulası ( cotonerter ) Taflan Leylak Kurtbağrı ( Ligustrum ) Mugo çamı (Bodur çam ) Süs narı Köklendirme Hormonu ( Köklendirme Tozu ) İndol Bütirik Asit Köklendirici KULLANIMA HAZIR TOZ KÖKLENDİRME HORMONU ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Bu ürün Türkiyede tekdir. Taklitleri ile karıştırmayınız. Piyasadaki köklendirme maddelerinin içerisinde indol bütirik asit oranı çok düşük veya başka maddeler vardır. Dünyada en etkili köklenme sağlayan IBA(İndol Bütirik Asit)’dir Dünyada en etkili köklenme sağlayan IBA(İndol Bütirik Asit)’dir Toz formundadır. 50 gr’lık orijinal ambalajında sunulmaktadır. Size sunulan bu ürün %1 İndol Bütirik Asit içermektedir. 50 gr’lık bu ambalajadet çeliği köklendirebilmektedir. İçerisindeki fungusitler sayesinde Mantar hastalıklarından bitkileri korur. İçerisindeki borik asit ve diğer besin maddeleri sayesinde bitkileri besleyici özelliği vardır. Her türlü bitkide kullanılabilir. HORMONUN KULLANIMI: Çeliği 45 derecelik açıyla yatay kesin. Kesilen kısmı su ile nemlendirin. Sadece kesilen nemli kısmı hormona batırarak fazlasını silkeleyin ve direkt dikin. Eski Fiyatı : 79, 50 TL Kampanya Fiyatı : 50, 00 TL Türkiyenin heryerine kargo ile 1 günde teslimat yapılır. BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN MUSTAFA YAMAN ZİRAAT MÜHENDİSİ TEL: www.bahcealemi.com E-POSTA: info@bahcealemi.com bahcealemi@hotmail.com NOT: BAŞKA KÖKLENDİRME MADDELERİ İLE KARIŞTIRMAYIN. BU KARIŞIM TÜRKİYEDE TEKDİR VE BAŞKA YERDE SATILMAZ. TAKLİTLERİNDEN SAKININ.
  • #1757169
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.