Kocaelide satılık akvaryum

Kocaelide satılık akvaryum

Marmara » Kocaeli » Kocaeli
500₺
  • 500₺
    Marmara » Kocaeli » Kocaeli
Kocaelide satılık akvaryum
 
Kocaelide satılık akvaryum Kocaelide satılık akvaryum Kocaelide satılık akvaryum Kocaelide satılık akvaryum Kocaelide satılık akvaryum
*100*40*50 mobiLyaLı akvaryum ekoL dış fiLtre champion çift ışıkLı hava motoru atman otomatik yemLeme atman 300 watt ısıtıcı iç fiLtre cosmo 380 şarjLı hava motoru çift ışıkLı ( mavi ve qünışıqı ) 2 renk hava taşı 2 yıL yetecek kadar eLyaf akvaryumu temizLemek için eLyaf dip çekme süpürqesi mıknatısLı cam siLeceqi kepçe ( büyük boy ) kum (kq ) BALIKLAR 9 sarı prenses ( damızLıktırLar yavru aldım ) 3 beyaz prenses 9 yunus ( damızLıktırLar yavru aldım ) NOT: baLıkLarın akvaryumcudaki satış fiyatı 20 tL ben uyquna bırakıyorum ve ırk balIqıdır hobiciLer qörünce zaten anLar izmitte tek.. TopLu aLım fiyatı : 500TL iLi / SEMT : KocaeLi - izmit NAKLİYE iLe iLqiLi biLqiLer: ALıcıya aittir.. Akvaryumu satma nedenim hobiyi bırakıyorum , akvaryumda sorun yoktur... TeL :
  • #2227345
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.