Kızkalesi Sarı Konak Apart Otel (Günlük Daire Fiyatımız)

Kızkalesi Sarı Konak Apart Otel (Günlük Daire Fiyatımız)

Akdeniz » Mersin » Erdemli
120₺
  • 120₺
    Akdeniz » Mersin » Erdemli
Kızkalesi Sarı Konak Apart Otel (Günlük Daire Fiyatımız)
 
Kızkalesi Sarı Konak Apart Otel (Günlük Daire Fiyatımız) Kızkalesi Sarı Konak Apart Otel (Günlük Daire Fiyatımız) Kızkalesi Sarı Konak Apart Otel (Günlük Daire Fiyatımız) Kızkalesi Sarı Konak Apart Otel (Günlük Daire Fiyatımız) Kızkalesi Sarı Konak Apart Otel (Günlük Daire Fiyatımız) Kızkalesi Sarı Konak Apart Otel (Günlük Daire Fiyatımız)
Hoşgeldiniz, Bir aile işletmesi olan Kızkalesi Sarı Konak Apart Otel, ailenize güvenilir ve huzurlu bir tatil yaptırma imkânı sağlar. Apartımız, Mersin iline bağlı Erdemli ilçesinin Kızkalesi beldesinde hizmet vermektedir. Adana Havaalanına 140 km, Mersin iline 60 km, Erdemli ve Silifke ilçelerine 25 km mesafededir. Kızkalesi'nin en huzurlu Ahmet Kale Caddesinde, kendinizi evinizde hissettirecek mimari yapısı ile bir bloktan oluşan binamız, zemin hariç 2 kat, 8 apart, 35 yatak kapasitesiyle hizmetinizdedir. Ev ortamı yansıtmasına önem gösterilen dairelerimiz ; Açık mutfaklı bir salon ve bir yatak odası (1+1) Apart olarak tasarlanmıştır. Sarı Konak, denize plajına sadece 40 mt, sahilde yürüyüş yolu, restaurantlar, sağlık merkezi, eczane , PTT , ATM, eğlence-alışveriş merkezi ile ihtiyacınızı karşılayacak ve vaktinizi hoşça geçirebileceğiniz bir konuma sahiptir. İyi bir tatil dileğiyle... www.sarikonakkizkalesi.com
  • #3360392
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.