Kırmızı Tür Renk Yemi Verilmemiş 2 adet Damızlık ASltı Kanarya.

Kırmızı Tür Renk Yemi Verilmemiş 2 adet Damızlık ASltı Kanarya.

İç Anadolu » Konya » Karatay
80₺
  • 80₺
    İç Anadolu » Konya » Karatay
Kırmızı Tür Renk Yemi Verilmemiş 2 adet Damızlık ASltı Kanarya.
 
Kırmızı Tür Renk Yemi Verilmemiş 2 adet Damızlık ASltı Kanarya. Kırmızı Tür Renk Yemi Verilmemiş 2 adet Damızlık ASltı Kanarya. Kırmızı Tür Renk Yemi Verilmemiş 2 adet Damızlık ASltı Kanarya. Kırmızı Tür Renk Yemi Verilmemiş 2 adet Damızlık ASltı Kanarya. Kırmızı Tür Renk Yemi Verilmemiş 2 adet Damızlık ASltı Kanarya.
Arkadaşlar fotoğrafta görülen iki adet kanaryam satılıktır.Irklarını tam olarak net bilmiyorum ama sadece bu ırkı keyfi besleyen bir üreticiden hediye gelmiştir.Bir erkek bir dişi olduğunu düşünüyorum.Almak isteyen , anlayan gelip bakar inceler zaten.Emsallerinin bir tanesinitl den satıyorlar.Ben kuşlardan birinin tek ayağındaki parmaklarda deformasyon olduğu için her ikisini 80 tl ye vereceğim.kuş sıkıntısız tünekten tüneğe atlayabiliyor onun için görsel olmasının dışında bir problem teşkil etmemektedir.Muhabbet kuşu beslemek istediğimden satılıktır . Yavru erkek (yeni yeme düşmüş eğitilebilir ) ingiliz yada jumbo muhabbetle takas etmeyi düşünürüm.Ufak bir pazarlık olabilir.
  • #3209360
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.