Kırklarelinde Çok Temiz, Çok Şık Devren Kiralık İnternet Cafe

Kırklarelinde Çok Temiz, Çok Şık Devren Kiralık İnternet Cafe

Marmara » Kırklareli » Kırklareli
25.000₺
  • 25.000₺
    Marmara » Kırklareli » Kırklareli
Kırklarelinde Çok Temiz, Çok Şık Devren Kiralık İnternet Cafe
 
Kırklarelinde Çok Temiz, Çok Şık Devren Kiralık İnternet Cafe Kırklarelinde Çok Temiz, Çok Şık Devren Kiralık İnternet Cafe Kırklarelinde Çok Temiz, Çok Şık Devren Kiralık İnternet Cafe
Cafemiz Kırklareli'nin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesinde bulunmaktadır, 14 client ve 1 server dan oluşmaktadır. Arka tarafta sigara içmeye ayrılmış olan boş 2 oda ve 1 teras mevcuttur.İstenilen taktirde 2 odaya bilgisayar koyularak bilgisayar sayısı arttırılabilir yada cafeterya düzeni uygulanabilir. Bütün izin belgeleri tam ve eksiksizdir. Kırklareli'nde; kaliteli müşterileri olan , elit bir cafe olarak bahsedilmektedir. Çalışanlarının iş değiştirmesi ve sağlık sebebi nedenleriyle devredilcektir. Bilgisayarların kasası yerden yüksekte olması sebebiyle, kasaların içi ve kullanılan donanım ürünleri hiç hasar görmemiş ve çok temizdir. Ayrıca bilgisayarlarda kullanılan yazılım programı olan Windows Xp lisanslıdır.
  • #1614626
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.