Kimyagerim kimya sektörününde iş arıyorum

Kimyagerim kimya sektörününde iş arıyorum

Doğu Anadolu » Bitlis » Güroymak
Görüşülür
  • Görüşülür
    Doğu Anadolu » Bitlis » Güroymak
Kimyagerim kimya sektörününde iş arıyorum
 
Kimyagerim kimya sektörününde iş arıyorum Kimyagerim kimya sektörününde iş arıyorum Kimyagerim kimya sektörününde iş arıyorum Kimyagerim kimya sektörününde iş arıyorum
2008 YILINDA MEZUN OLMUŞ BİR KİMYAGERİM SADECE HASTANEDE BİYOKİMYA LABORATUARINDA STAJ YAPTIM KİMYA SEKTÖRÜNÜN HER ALANINDA İŞ ARIYORUM 1987 yılında Bitlis’in Güroymak ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Kazım Karabekir İlköğretim Okulunda aldı. Orta öğrenimini yine aynı ilçede olan Güroymak Lisesi’nde devam etti. İlköğrenimden beri sıkı bir disiplinle çalıştı. 2001 yılında ilköğrenimini tamamladı. 2004 yılında ise orta öğretimi birincilikle bitirdi. Ayrıca 2004 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Programına yerleşti. 2008 yılında da üniversiteden mezun oldu. Kimyagerlik ünvanını kazandı.
  • #1566674
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.