Keşan kayıp cennette

Keşan kayıp cennette

Marmara » Edirne » Keşan
85₺
  • 85₺
    Marmara » Edirne » Keşan
Keşan kayıp cennette
 
Keşan kayıp cennette Keşan kayıp cennette Keşan kayıp cennette Keşan kayıp cennette Keşan kayıp cennette Keşan kayıp cennette
Ege'nin doğasını ve denizini yakalamak için uzaklara gitmenize gerek yok. Saroz'un saklı kalmış cenneti Maris-Gökçetepe de yazlık. ehrin gürültüsünden kaçıp doğaya sığınmak için harika bir yer. Orman ile denizin inanılmaz buluşması. İster çam ormanında yürüyüş yap, istersen dünyanın en temiz denizlerinden birinde yüz, istersen de Saroz'un eğlence merkezi Erikli'de* gece yaşantısına katıl. Haftalık*-Aylık-Sezonluk kiralama olanağı. Not: *Daha uygun fiyatlar için lütfen mail atınız. *Verilen fiyat günlük Haziran ayı için geçerlidir. Temmuz-Ağustos-Eylül ve aylık fiyatlandırma için lütfen mail atınız. * Kiralama en az 2 hafta yapılır. * Erikli'ye yaklaşık 20 km mesafededir.
  • #2623439
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.